domingo, 13 de julio de 2008

SWIMMING CROS CASTELLFOLLIT

En Lluis, la Meritxell, en Marc, en Xevi i en Llorenç amb les copes obtingudes

Avui s'ha disputat una nova edició, i en van 9, d'aquesta emblemàtica prova organitzada per l'Isidre Grau i tot l'equip del Triatló Castellfollit. Una prova de competició pura i dura, amb 100 metres de natació, seguits de 600 metres de cursa a peu, per tornar al aigua i repetir les dos disciplines, 100 metres nadant de nou i altres 600 metres a peu, sense cap possibilitat de descans en cap moment.

La Meritxell creuan la linia d'arribada

La matinal ha comtat amb proves desde les categories més petites, amb 25m. de natació i 200 de cursa (x2), 50m. de natació i 400 de cursa (x2) fins els seniors i els veterans, amb 100m de natació i 600 de cursa (x2).

En Marc

I al tractar-se de multiesport, avui tocava defensar al Tri. Girona Costa Brava, que ha estat representat, amb gran exit, per 5 esportistes. La més jove del grup, la Meritxell Figueres, el seu pare, en Lluis Figueres, en Marc Hurtado, en Llorenç Puig i jo. Els resultats han estat fantàstics per tots: la Meritxell, primera en noies, en Marc Hurtado, 2n, i en Lluis Figueres, 6è, en seniors, mentres en la categoria de veterans, en Xevi (o sigui, el nen..) 1r, i en Llorenç 2n. Per cert, per la meva 4ta participació, he fet el mateix temps de cada any, 7'24".


En Lluis

A continuació, s'ha fet una competició per relleus, amb 14 equips formats per un nadador i un corredor, en el que es feien 50 metres nadant, 250 de cursa, i a tornar a repetir els 50m i els 250 metres. Per demostrar la igualtat que hi ha hagut al capdavant, dir que la diferencia entre els 2 primers equips ha sigut de... 40 centesimes.

En Xevi

Per finalitzar la prova, s'ha guardat abans de la entrega de premis, un minut de silenci en record del triatleta del Granollers, Toni Garcia, que va morir després del Triatló "B" de Banyoles, i s'ha seguit amb la entrega de premis, on hi ha hagut copes per tots els participants, així com per els 3 primers de cada categoria, bossa amb samarreta i diversos obsequis, i lots per als primers de cada categoria.

En Llorenç

La traca final ha sigut un complet pica-pica-esmorçar-casi dinar, amb pà amb tomaquet, embotit, olives, patates, refrescos, cava i coca.

Podi de veterans, amb en Llorenç (2n), en Xevi (1r) i en Santi, del Tri. Granollers, i company d'en Toni Garcia (3r)


Foto de familia dels participants del Swimming Cros.

I per finalitzar, a falta de 4 setmanes per la Marató nº 50, obro una porra. Al que endevini la marca que sortirà a Monschau, o al que més s'aproximi, li tocarà una gorra o una samarreta de la marató de Monschau. Podeu fer arribar els temps (hores, minuts i segons), a traves de comentaris en qualsevol dels escrits que publiqui desde aquest i fins el 6 de agost, a traves de mail o personalment. A la part dereta del blog iré publicant els temps que aneu fent arribar

9 comentarios:

tri-famili dijo...

FELICITATS!!!!!!!!
UNA BONA MATINAL, EN LLORENÇ 2º I TU 1 PRIMER DE VETERANS, MOLT BÉ NOIS.
PER LA PORRA CREC QUE FARAS UN TEMPS DE: 3: 11: 08

Anónimo dijo...

felicitats xevi, llorenç i company us ha fet bon temps.tinc problemes amb la contraseya hem mostrare com anonimo mes tars oh solucionare sòc en dani Herrera. penso que faras siguent la numero 50 t'esforçaràs mès i tots desde girona et donarem suport 3:04:50

Anónimo dijo...

Xevi, felicitats per el podi a Castellfollit, fes arribar la meva felicitació tambè per en Llorenç, amb la coletilla, que fàcil tenir copa amb una categaria en que tants sols hi ha tres paricipants. Ja! Ja!
Respecte al temps de la marato la meva porra es que per seguir en linia sera 3.15/3.16.
Hauras de fer una document i penjar-lo en el blog que poder veure quins temps va donant el personal.
De nou felicitats i bones vacances.

Ironxevi dijo...

Hola Jacky, a la dreta del blog, hi han penjats els temps que em van arribant.

Kevin "lotioplanxa" dijo...

El swimming-cross al costat de casa i no hi he anat mai, deu n'hi dó amb les distàncies, això deu ser agònic jeje

M'apunto a la porra, jo et poso un 3:27:15 per Monschau

Anónimo dijo...

ola em presentu soc la Dina del
c.n.Castellfollit de la roca jo tabe vaig participar al swimming cros i vaig quedar primera
tabe vaig fer lu dels relleus
estava bonissim el pica pica k vam fer depres k totom ja sen va anar
els de castellfollit ens vam tirar a la piscina amb la camiseta i el gorru del swimming cros ens u vam passar mt b
bueno ja ens tornarem a trobar l'any k be
adeu!!!

Ironxevi dijo...

Hola Dina, felicitats. El Swimming Cross és una prova d'aquelles super divertides, i que cada any vos tornar-hi. L'he fet desde el 2004, excepte el 2006 que era al IM de Zurich, i sempre m'ho paso super pipa, menys al moment de competir, que vas super ofegat.Fins l'any que bé.
KEVIN, mirar que amb lo aprop que ho tens i no venir a patir una estona, això si, com pots veure, totalment oposat al Ironman.
T'apunto a la llista

Anónimo dijo...

que tal xevi..
crec que no voldras arribar a 3h15 i faras un temps de 3h1224s exactament...
salutacions i bon entreno

robert mayoral dijo...

felicitats per l'èxit individual i de l'equip...un dia el faré el swimming, ja fa temps que vull anar...però sempre coincideix amb alguna cosa....i a tot arreu no es pot arribar...