domingo, 6 de julio de 2008

CURSA PREMIÀ DE MAR

Una de nova al sac. Avui hem acudit a la edició nº11 de la Cursa d'Estiu de Premià de Mar, sobre 10kms, una cursa que fins ara no havia fet mai, i que per primer cop és celebrava un diumenge al matí, en contes del dissabte a la tarda com havien fet fins el passat any.


Però lo primer és lo primer, FELICITATS per en Tià que avui en fa 59, els quals vam celebrar ahir a la nit a casa seva, amb un esplendid sopar regat, com no, amb cava (de la terra). Total, a dormir cap a 2/4 de 2, i a 2/4 de 7 en peu per marxar a les 7 cap a Premià, amb en Lluis Pages, en Jordi Puig i en Llorenç.

La matinal, tot i la boira del camí, es presentava calurosa, i sobretot, amb molta xafogor, i el circuit, uns primers 2 kms de baixada, fins a nivell de mar, per passar per el tunel sota la via de tren, i una anada i tornada de 3 + 3kms per la sorra del passeig, amb una sensació de calor i humitat extraordinaria, i amb ganes d'anar a tirar-nos al mar amb alguna de les sirenes que hi havia per la platja... però haviem vingut a correr, que hi farem. I per finalitzar, un cop tornat a passar el tunel, mig kilometre planer fins al 8, on començava la pujada fins a meta.



Amb en Lluis, en Jordi i en Llorenç, moments abana de la sortida

Sort que ja veniem sobre avis, per les referencies de la gent a corredors.cat. En quant al plantejament de la cursa, com no savia com respondria, una sortida conservadora, fins al 2n km, i a partir d'aqui, amb un lleuger aument del ritme ( que tampoc estavem per llençar coets), anar passant corredors fins al final ( a mitja cursa anava el 99, per acabar el 83), i finalitzar en 44'08". Al final, empapats com anecs, bossa amb diferents obsequis, samarreta técnica, i entrepà per esmorçar, que hem aprofitat per menjar asseguts al terra del pavelló, amb la Txell i en Mikel, dos Iron's amics del Mataró, que ens han explicat les alegries i penuries de Niça. Records també per 3 companys del Atletisme que hi eren presents, en Salvador i la Fina, i en Candido.


El remat final de la cursa, ha sigut el bany a la platja de Premià, abans de retornar cap a Girona.

3 comentarios:

robert mayoral dijo...

suma i segueix..no t'en perds ni una i coneixes curses de tot arreu...

tri-famili dijo...

Ja et queda poc per Alemania i després cap a Inglaterra????

Ironxevi dijo...

Aquesta setmana penjaré la info, de moment si mires proxims objectius i relació de webs.... doncs si, ja tinc el vol i la inscripció feta.