jueves, 10 de julio de 2008

ROBIN HOOD MARATHON



Tot i que acabo de començar a preparar la propera marató, a Monschau, el 10 de agost, ja he fet el pas d'apuntar-me a una altra, la Robin Hood Marathon, a Nottingham, el proper 14 de setembre... i és que després d'entrar a la web de ryanair i veure les rebaixes que feien en els bitllets en reserves fins al 10 de juliol, no em vaig poder resistir a la tentació d'anar a correr aquesta marató que ja portava 2 ó 3 anys en ment.



Total, que el proper 12 de setembre, cap a la les mitiques terres del legendari Robin Hood i els boscos de Sherwood. En el programa de la cursa, anomenada EXPERIAN ROBIN HOOD FESTIVAL OF RUNNING, i seguint l'exemple del Loch Ness festival of running, varies proves: la marató, la mitja marató i una cursa de 5 kms, tot el mateix diumenge, mentres el dia abans realitzen proves per a mainada i una milla de corredors elite.

De Girona anirem (al menys de moment) 3 atletes, en Lluis Pages que farà la mitja marató, i en llorenç i jo per fer la marató completa. El limit de corredors son de 12.000 per la mitja i de 2.000 per la marató, i les primeres 13 milles (aquesta és de les bones, no son 42 kms..... sino 26 milles, que psicologicament, va de conya) son comunes a les 2 curses, i un cop arribats al punt de la mitja, els de lamarató seguim per un altra bucle diferent amb les ultimes 13 milles.
Aqui teniu la web per fer-hi una ullada:http://www.experianfestivalofrunning.co.uk/
 

No hay comentarios: