miércoles, 2 de julio de 2008

DESCANSA EN PAU

Ahir al vespre va morir el company del Triatló Granollers, Toni Garcia. Desde aqui, mostrar el meu suport a la seva dona, a la seva filla i a la familia, i a tots els companys del seu club.

I aprofito per mostrar la meva INDIGNACIÓ davant la Federació Catalana, que no ha sigut capaç, en aquests dies, ni de penjar la noticia del estat d'en Toni a la web. Lo que està clar és que l'unic que saben fer és cobrar i poder inscriu-re contra més gent millor.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Totalment d'acord Xevi.

i permeteu-me la rebundancia..... Si les coses continuen així aquest esport acabarà morint d'èxit

tri-famili dijo...

uuuuuuuufffffff!!!!!

Ironxevi dijo...

Fa 3 anys, quan van atropellar i matar l'amic Jordi Artigas, a la variant de Banyoles(estava federat a la catalana), el dissabte següent al tri. de Manresa li vaig proposar al jutge (en Sergi), de fer 1' de silenci,en va dir que ni pensar-ho.

Estic apuntat al sprint de BCN perque m'encanta aquest esport, però crec que no entra dintre de cap logica, amb una distància així, i fent voltes, inscriu-re 900 corredors... o de fet si que té lógica, la del negoci. Com diu en Sergi, aquest esport acabarà morint d'èxit.

tri-famili dijo...

Xevi, no vull enfedar-me!!!!!

Anónimo dijo...

Anims a la seva familia, ja que ha de ser molt doloros de la manera que ha sigut de fet jo al diari no he vist res. i despres volem seleccions catalanes, aqui es veu la catalanitat de la federacio, que d'una persona federada no vulguin nomes que cobrar i no fer cap menció al esportista.

Anónimo dijo...

el meu condol a la familia, es un cop molt fort, aquesta es al part dura de la vida.
Anims i endavant

DANI H. dijo...

Bona tarda companys, es doloròs veure com un company de batalla li pasa una desgracia com aquesta, a la familia poc li podem dir , que ja no li hagin dit tots els seus familiars,amics companys etc. segur que en lña cursa de calonge farem un minut de silenci en memoria del triatleta. molts KM.

Vicente dijo...

Totalment d’acord, aquests van a fer caixa.

El de Banyoles ha estat el primer triatló al que he participat i la impressió que m’enduc de l’organització es lamentable, sobre tot a l’aigua, quan vaig aixecar el cap i vaig veure la quantitat de nedadors que hi participàvem i cap llanxa de la creu roja... Si a un participant li agafa un tall de digestió i s’enfonsa, qui ho veu??

Per cert, amb la calor que feia i el perill de deshidratació que hi havia, algú va veure els avituallaments reglamentaris cada 20 km en el tram de ciclisme i cada 2,5km en el tram a peu? I l’avituallament sòlid que diu el reglament que hi ha d’haver a l’arribada, algú el va tastar? I la catifa reglamentaria des de la sortida del segment de natació fins a l’àrea de transició?

I les motos? Vaig fer 3 voltes corrent a l’estany i no vaig veure ni una moto vigilant la seguretat dels participant. El que si que vaig veure, es un participant fent esses mig estabornit per la calor i ningú de la federació present per poder-lo assistir...

Tot això amanit amb el lamentable espectacle de l’ambulància sense desfibrilador, una ambulància per cobrir un recorregut 50km?

La federació hauria de fer complir el reglament (que en quant a seguretat dintre de l’aigua no es cap meravella..) i en aquest cas no ho a fet. Del que no tinc cap mena de dubte es de que han fet caixa.

PD: Per fi al federació fa menció d’en Toni a la seva Web.