lunes, 21 de enero de 2008

SOBRE "PROFESIONALS" I PROVINCIANS

Avui m'ha trucat enXevi Xargayo, per veure que havia passat ahir a Viloví, després de llegir el blog del Emi. Aquest "pro", veig que és te per aixó, comença per criticar la marxa de Viloví (amb més de 1.000 participants), perque no van poder sortir a tope al haver-hi gent caminant. Noi, que et penses, aixó és el mon del Atletisme Popular, aqui venim a pasar-ho bé i no a anar d'estrelles. Amb en Dani i en Llorenç vam sortir a anar fent, inclus em van esperar quan em vaig regirar el peu al volcà de la Crosa, que va provocar un relantiment durant la baixada, doncs em feia mal. En aquest moment ens van atrapar 3 companys del tri team (després de tot, els considero companys), i aprofitant que soms al pla, i el peu es va recuperant, comencem a apretar i a fer conya. Com que coneixem en Filippo, li fem broma, que si vol fitxar per nosaltres i camviar d'equip, que ja sap. Resulta que l'Emi ara s'emprenya i ens critica per dir-li això a en Filippo, i surt que amb temes de patrocini del seu equip, que la veritat, no se ni d'on baixen.
Noi, poder que tinguem una mica de sentit del humor, i més en marxes populars, que la gent venim a correr, pasar una bona estona i menjar un bon esmorçar. També ens diu que podem ser bons corredors, però que com a triatletes que no soms res. Mira noi, quan tu portis els 20 anys que porto jo corrent triatló i fent amics.....jo ja em portaré prop de 40 corrent, i no crec que ser millor o pitjor triatleta, al nostra nivell, sigui qüestió de marques. Cada un fa el que pot, i estic orgullós de tot el que he fet.
Finalment, tracta el Triatló Girona Costa Brava de equip provincià. Aquest club ha nascut de la unió dels 2 equips pioners a Girona, el Triatló Girona i el Costa Brava, i si no recordo malament, l'Emi va estar a tots 2, del primer va marxar sense dir res per crear el segon (ens vam enterar de rebot), i per el que sembla, d'aquest també va haver de marxar, gracies al bon rotllo que hi tenia. Nosaltres no necesitem pagar triatletes per tenir el millor equip, perque per sort, en la part humana, tenim el millor equip de triatló. De totes formes, no pateixis perque no soc rencoros i et segueixo parlant, ara, si no t'agrada trovar gent caminant a les marxes populars, no us apunteu i ja està.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

A mi també m'ha sobtat que els molestés la "gentada" de Vilobí...
A Granollers "despajeu" la pista si us plau. Li comentarem el Chema y al Wanjiru que s'apartin una miqueta que aquesta gent va molt forta!!!!

EMI dijo...

Bones Xevi, abans de que es continui amb aquesta història vull aclarir que el bon rotllo que tinc amb tu és evident des de abans i després del que hem comentat als nostres blog. Si em permets voldria fer un parell d'aclaracions:

1º la cursa de Vilobí va ser una cursa de Puta mare, m'ho vaig passar teta i em vaig possar de buti fins el cul. Me'l vaig plantejar com un bon entreno per disfrutar amb la colla i punto (suposo que com tu). Pensava que seria una cursa més llençada i que no tindria la dificultat d'anar fent l'eslàlom bona part de la cursa. Dit això, no crec que tinguis cap justificació per tractar-nos de "pros" ni d'estrelles. I menys de fer ús de les meves paraules en contra d'una marxa popular. Si deu vol en farè moltes. Probablement no tantes com tu, però en faré moltes t'ho asseguro.

2ºRespecte al comentari que li vàreu fer al Filippo, crec que he deixat molt clar que hem molesta evidentment que es faci, em molesta a mí i a tots nosaltres, se que vàreu fer el comentari de conya, etc, etc, conya en vàrem fer tots, si o no? el que ens fot és que hagi arribat a quest comentari d'aquesta forma, tiu.... és molt penós que es filtrin aquestes informacions d'aquesta manera, jo se que vosaltres no el vàreu fer amb mala llet, el que ho va fer amb mala llet va ser la persona que us ho va dir. Espero que quedi clar que en Filippo no és el que possa pasta, ha fet el mateix plantejament de patrocini que els que feu vosaltres per treure calers, el que passa que amb molta més efectivitat i en major quantitat del que podriem fer la resta de corredors-currantes.

3ºDius "...podem ser bons corredors, però que com a triatletes que no soms res" Xevi, col-lega aquí t'has colat, això jo no ho he dit, la "paja mental" te l'has creat tu sol. Però això si, el que mola més es tirar la pedra i amagar la mà, fer bona política contra nosaltres i que la gent ens estimi cada dia més. M'encanta, això és una bona demagògia, crack.

4ºEvidentment que no arribaré mai a les curses ni anys que tu portes en això ets un dels pioners a girona en això del triatló i saps de sobres que de les primeres persones que vaig coneixer en aquest mundillo ets tú. Ets un exemple a seguir de continuitat, regularitat i d'esforç. No entro en comentar-te que amb tota seguretat no arribaré als anys que portes tu en això, em quedaré molt lluny d'aquests números, marques i dels molts amics que has fet entots aquests anys. Què hi vols que faci, tinc altres preferències que omplen i ompliran la meva vida. per això passo una miqueta del to amb el que fas la comparació.

5º "Que tracto al Costa Brava com un equip provincià." Crec que del meu blog continues interpretant el que et dona la gana i de nou tirant la pedreta i vinga a fotre canya. Posso molt clar que sou "el Omnipotente Club Triatlo Girona Costabrava Provincias i Alrededores" .... Xevi, és que dic algo que us tracti de "provincianos"? Sou l'equip més gran, amb més numero de corredors i tots ells de Girona, provincia i voltants?... t'agrairia que si m'equivoco m'ho diguis si us plau. Xevi tiu, Si Els petits aquí sóm nosaltres o és que a caso us preocupa un equip de 7 corredors que entre 6 d'ells no arrivem ni por asomo a totes les teves marques, temps i curses que exposes. No pateixis home.

6º Voldria recordar-te que del Girona no vaig marxar jo sol, vàrem marxar una bona colla, motivats per inquietuts, encara que potser vaig ser l'unic jo l'unic en dir-te que marxavem? Molts d'ells són ara els teus companys, t'ho recordo. Gràcies a aquesta marxa col-lectiva es va crear un club el Costa Brava un club amb projecció i del qual amb l'empenta de la nova directiva us veureu tots beneficiats. Us dessitjo molta sort.
Del que no tens dret a parlar és de la meva marcha de CB, no saps els motius, quan vulguis quedem i te'ls explico, ja que m'imagino que coneixes nosmés la part bonica de l'assumpte i lo malo que és el Emi. Crec que ja ets grandet i ens coneixem una mica per saber que de vegades el malo i los malos de la peli no lo son tanto. Per tant preferiria que moderis els teus comentaris respecte als meus temes personals amb els de la resta del club si no coneixes totes les versions. Gràcies.

7º preferiria no valorar que si humanament sou millors o pitjors. Això no ho faré, t'ho deixo a tu i la teva seguretat. De la mateixa forma que et demano no entris a valora als meus companys.

Saps Xevi i a una cosa molt clara que diferència el vostre Club del nostre Equip. I és que dubto que algún dia arrbis o arribeu a coneixèr-vos tots. Quan dic con``eixer no vull dir anar en bici i fer una buti, vull dir conèixer, compartir i gaudir de tots com a conjunt, no separadament. Això és l'unic que ens diferència, de la resta... tots som iguals i estem amb les mateixes ganes de competir, suar i
patir.

Coordialment
Emi

EMI dijo...

Tranqui Sergi, es normal que pienses eso después de leer lo que ha escrito Xevi. Si después de leer todo el ladrillo que he escrito lo continuas pensando.... pues poco puedo hacer por ti hijo mio!!
Eso si... asegurate que cuando grites pistaaaa... por lo menos se aparten!!!

Anónimo dijo...

Cap problema Emi...Tal vez no me conoces mucho pero soy bastante cachondo!!!!
Yo me pico hasta con los de mi equipo jajaja. A mi me gusta competir, y si puedo pillar al de delante me da igual la camiseta que lleve...

Saludos chato

EMI dijo...

Ok loco!! bravo Sergi, en eso coincidimos, el pique y la chispa siempre son sanotes.
Suerte.

Ironxevi dijo...

Primer de tot, donc per tancat el tema, no vull emprenyar-me amb ningú i menys amb triatletes de Girona. Emi, lo d'en Filippo, li vam dir de conya, jo no se si hi ha algú que li hagui fet algun comentari, el famos "infiltrat", que la veritat no se qui és,quan anem a les marxes, ens agrada fer-ho amb bon humor, peròp sapiguen que les paraules es malinterpreten, a partir d'ara miraré amb que faig conya i amb qui no, cap problema. Al blog comentes que podem ser millor corredors però que hem de demostrar que soms millors triatletes.
I ojala d'aqui 20 anys, podem seguir competint tots (si més no intentar-ho, je, je...).
Per cert, a mi personalment ningú em va comentar quan vareu marxar per fer un altra club, cosa que trovo bé, però es podria haver informat. Ens veiem a la propera.

EMI dijo...

ok fiera!! per part meva també tema tancat. només volia aclarir el que havies exposat per evitar males interpretacions, ja que després sempre agrada fotre canya als mateixos.
Del comentari que es va fer, no pateixis, nosaltres ja sabem d'on ve el tema. Saps de sobres lo difícil que és trovar ajudes per intentar cumplir amb gastos i projectes com perquè a més vingui un tiu filtrant una informació interpretada a la seva bola.
Ja saps que amb mí pots comptar per fer tota la conya que vulguis i espero que continuis fent-la quan ens veiem, jo te la faré no t'amoinis!!!
Efectivament!! ojalá podem seguir fent el que ens agrada durant molts anys!!
I per últim t'he de donar la raó, de que podriem haver dit algo a l'antic club del que formavem part, si això et va molestar, per part meva et demano disculpes sé que és tard però si us va molestar ho sento, ja que va haver-hi una estampida bastant forta.
salut