martes, 1 de enero de 2008

RIUDELLOTS I GIRONA: la traca final

Amb companys de l'Atletisme Girona, avans de la S.Silvestre de Riudellots
Sense presupostos de 60.000 euros, però amb moltes ganes de fer bé les coses, i amb més de 800 i 600 atletes respectivament a aquestes 2 curses, amb ganes de pasar-ho bé,vam despedir l'any. Al matí la clàsica de Riudellots, 6kms. ràpids, amb molt bon ambient, gran sorteig al final i xocolatada, i que vaig finalitzar en 21'47". Felicitats al equip de l'Albert i en Mateu per la organització. I a la tarda, GIRONA. Primer donar les gracies a tota la gent del club que va colaborar muntant, desmontant, preparant bosses, fent de voluntaris, donant bosses....GRACIES A TOTS i també a tots els atletes que van fer posible batre el record de participants. Gracies també a la gent del servei d'esports, que van estar treballant els dies previs i tot el dia de la cursa perque tot anes bé. La cursa va ser un exit, crec que sense problemes durant el recorregut, de fet anava al cotxe escombre, recollint tota la conificació del circuit, i desde darreda ho vam veure tot perfecte. Us puc assegurar que després de aquests ultims dies plens de nervis perque tot anés bé, un cop finalitzada la cursa i recollit tot vaig quedar tan relaxat i tranquil que a 1/4 de 1 ja estavà dormint.


I ara un petit resum del 2007, que ja toca. Primer els números: 42 curses (amb 5 maratons, 5 mitges i 7 triatlons inclosos), 130.600 metres de natació, 3.561 kms de bici i 2.461 kms corrent. 636 curses acumulades fins el 31-12 (amb 45 maratons, 101 mitjes i 102 triatlons), distàncies de tota mena, desde la milla a la Marató corrent, i desde el Tri. super sprint al 1/2 Ironman de Suissa en triatló, hi ha hagut de tot.

I en quant a les sensacions, un plaer realment poder compartir entrenaments, competicions, viatges, experiencies amb tots vosaltres, i una satisfacció pertanyer a 2 clubs representatius de la ciutat, l'Atletisme Girona i el Triatló Girona Costa Brava. I per sobre de tot, si m'haig de quedar amb una cursa, em quedo per lo que ha representat en lo personal i en satisfacció, amb la 1ª Marató per laMarató de TV3. I com que les coses negatives (que sempre n'hi ha alguna) s'han de mirar d'oblidar, em quedo només amb totes les positives.

Els objectius per aquest any, que en principi no son pocs: Maratons de Barcelona, Paris, Albi?, l'Escala, la del Rio Boedo, Berlin i la Marató per la Marató, i en Triatló, l'objectiu del any serà el Tri. de l'Alpe d'Huez, amb 1.200 m de natació a les fredes aigues dels alps, 30km. de bici pujant el mitic Alpe d'Huez i 7 km. corrent a casi 2.000 metres d'altitud.

I us puc adelantar que hi haurà un Projecte Solidari per febrer del 2009, del que us comencaré a informar a partir de abril-maig, i del que segurament obriré un blog apart, però tot aixó ja anirà arribant. Ara, nomésdesitjar-vos un FELIÇ ANY 2007, ple de felicitat, salut i kilometres.

5 comentarios:

robert mayoral dijo...

quin marcón per acabar l'any!!!

Miquel dijo...

Felicitats per la teva excel·lent temporada i per portar el teu bon humor allí on vas. Els teus objectius pel proper any tenen molt bona pinta em sembla que coincidirem en algun.

tri-famili dijo...

el resum es com ara un dels més amplis de curses i de una excel.lent temporada,felicitats!!! AHHH, i tinc una muntada amb en Blanco que no vegis....

tri-famili dijo...

hi ha un forum que en s.r. blanco et diu una cosa.....

Ironxevi dijo...

Hola Tri-Famili, gracies per la informació, ja estic a la elite, en Blanco parla de mi, je,jeeeee