martes, 15 de enero de 2008

Walt Disney World Marathon Weekend 2009

Després d'ajuntar la passió per correr maratons, les ganes de fer un viatge inoblidable amb la meva filla, les ganes de pasar-ho bé, les ganes de travessar la "bassa" (i la veritat, la de Nova York, tot i que suposo que la faré algun dia avans de jubilar-me, tampoc em motiva massa), m'he decidit per......Walt Disney World, a Orlando.


El programa és més que sugestiu: divendres 9 de Gener de 2009, cursa per les families de 5km, que faré amb la meva filla, dissabte dia 10, a les 6:00 hores, mitja marató per el parc de Walt Disney World, i diumenge dia 11, també a les 6:00, la Marató. La mitja amb la medalla final d'en Donald, la Marató amb la medalla d'en Micky, i varies posibilitats d'inscripció, fer una o altra, apuntar-te a les 2 per saparat, o aprofitar mentrés hi hagui places (no se quantes en tenen però son limitades) d'apuntar-se a totes dues de cop, i entrar en el GOOFY'S RACE AND A HALF CHALLENGE, en el que rebs a part de les samarretes i les medalles de la mitja i la marató, una samarreta extra i la medalla d'en Goofy si les acaves totes dues.
Imatge amb les medalles de la Mitja, la Marató y el Goofy's Challenge, a la que encara faltaria anyadir la dels 5kms

Total, que ahir a les 6 de la tarda, hora de Girona, obrien inscripcions, i ja m'he apuntat al Goofy's Challenge. Ara només falta apuntar-me més endavant, amb la Nadeia, als 5kms. En quant al viatge, dependrà de si trovo més gent que s'engresqui per aqui a Girona o Catalunya, per munta'l jo mateix, o mirar amb Sportravel, que de moment sembla que la volen organitzar, i de fet ja vaig parlar amb ells, i estan amb contactes amb els organitzadors.


Tot això suposarà una reorganització dels objectius de la present temporada, d'on desapareixen Berlin, la marató del Sahara i posiblement el triatló del Alpe d'Huez


Aqui teniu algunes estadístiques de la edició d'aquest any, realitzada aquest passat cap de setmana, en el cual podreu observar l'alta participació de dones en aquestes curses, res a veure amb lo que trovem per aqui (a la mitja hi havia més dones que homes):


1/2 MARATÓ: Acabats: 12301 atletes


4975 homes (40,44%)


7326 dones (59,56%)


Guanyadors: Chad Jonhson 1h6'53" / Kim Pawelwk 1h18'07"


MARATÓ: Acabats: 12964 atletes


6760 homes (52,14%)


6204 dones (47,86%)


Guanyadors: Adriano Bastos 2h20' / Melanie Peters 2h47'29"
Aqui us dixo la direcció:http://disneyworldsports.disney.go.com/dwws/en_US/marathon/listing?name=MarathonEventListingPage


Amb en Chicken Little, a Disneyland Paris (em va demanar per fer-se una fopo amb mi, que hi farem)

3 comentarios:

tri-famili dijo...

jo de gran vull ser com tu!!! peró més guapu ji,ji,ji,ji,ji...Qui disfrotara més el pare o la filla?

robert mayoral dijo...

té bona pinta, ja m'explicarà com va el tema, perquè hi duré la meva nena, però és clar, quan sigui un pel més gran!!!

Ironxevi dijo...

Dani, que vulguis ser com jo ho entenc, però més guapu ho tens dificil,je,je... casi segur que ho pasaré tant bé com la meva filla, o millor, que jo ademés faré una mitja i una marató.
Robert, ja t'ho explicaré, i tranquil, que quan hu vaguis si haig d'anar per fer de guia, m'hi apunto.
Per cerl, el brasiler que va guanyar, era la 5ª vegada que guanyava aquesta marató, i se l'hi va la caçola com a mi,va correr amb una gorra d'en goofy.