domingo, 20 de enero de 2008

SOBRE ESMORÇARS, PRESENTACIONS I MARXES

A Viloví, avans de sortir, amb en Dani, en Llorenç, en Narcis i la Mina

El cap de setmana ha sigut atapeit, sobre tot d'esmorçars.... Dissabte, amb la excusa de la presentació del nou Triatló Girona Costa Brava, sortideta en bici fins a Canet, pa amb botifarra, vi, ous ferrats, vi, amanides, vi, cafe... i a les 12, després de tornar volant desde Canet, presentació oficial del Tri. Girona Costa Brava a la Catedral.


I diumenge, un dels 2 grans objectius del any (no és conya, je, je...) la marxa popular de Viloví, 15 kilometrets per els termes municipals de Viloví, Sant Dalmai (amb pujada inclosa al volcà de la Crosa) i Salitja (quina coincidencia, l'altra gran cita del any és el Triatló Internacional Vila de Salitja, je, je...). Records per en Johan, en Manel i en Joan, que quan nosaltres sortiem arribaven de Girona per empalmar amb la marxa. Hem sortit amb en Dani i en Llorenç,i vinga xino-xano fins al volcà de la Crosà, on baixant he hagut d'afluixar una mica el ritme després de regirar-me el tormell esquerre fins a arribar al plà, on hem tornat a posar la directa, sobretot perque venien els de la "competencia", els del Tri Team, i no era qüestió de donar peixet al contrari. Al final arribada amb en Dani (en Llorenç ja havia fotut el camp) i festa final. Primer, entrepà de botifarra, amanides i patates xips, seguit del tradicional café (aquest any hem trovat a faltar la maquina dels gelats camy, que hi farem), i després cap als cotxes, a celebrar el sant d'en Tià (avui)m el cumple d'en Joan Reixach (46 anys el dimecres) i el meu cumple (42 anys-edat maratoniana-el dijous), amb cava, tiramisu, coques... per no perdre la costum de cada any.

Esmorçar previ a la presentació del Triatló Girona Costa Brava
I la propera setmana, cap a les terres de ponent, a les Borges Blanques, a pasar el cap de setmana, tot aprofitant la fira del oli, i la cursa del oli, el proper diumenge. Ens veiem

3 comentarios:

tri-famili dijo...

cada dia ets més rapid en publica el blog, baixem una ampolla d'oli!!! ja,ja,

robert mayoral dijo...

ja m'explicaràs què tal aquesta cursa, n'he sentit a parlar molt bé....jo faré poble i faré la de Mont-Rodon al costat de casa....
sembla que has passat un bon cap de setmana ple d'esmorzars, vi i bones companyies....cuida't!!!

Ironxevi dijo...

Si, sobretot de vi, cava i esmorçars. Ja us explicaré com ha anat la fira del oli i la cursa. Aquest cop t'he guanyat en rapidessa, Dani.