domingo, 30 de diciembre de 2007

S.S. LLORET: Promeses imcumplides

Pre-presentació del nou Triatló Girona Costa Brava, vigileu amb el "Pare Noel"

Molt de presupost (60.000 euros), molts regals anunciats per internet (Samarreta, bidó, ampolla de cava, de vi, motxilla....) i al final una samarreta asics, sense cap inscripció de la Sant Silvestre, un xupa-xup, un caramel (si, un...) de la marca xupa-xup i un paquet de mentos i un fotiment de revistes pasades o de agencies de viatges.


Com tot no ha de ser dolent, dir que el circuit és super rapid (17'54"), tot i que la sortida és caotica, molt estreta per tanta gent, i a sobre el cotxe de la organització parat al mig a 200metres de la sortida, i ambientat al llarg del passeit gracies a la gent del Imserso que ens han vingut a veure. L'arribada, com sempre que és fa dins una pista d'atletisme, fantàstica, i en quant a la famosa bossa final, després de fer ahir les de la nostra Sant Silvestre, us puc dir que sense gens de presupost la tenim més plena de menjar.


Finalment dir que hem aprofitat la Sant Silvestre per fer la pre-presentació de la equipació del nou equip de triatló gironí, resultat de la fusió entre el Tri. Girona i el Costa Brava, el TRIATLÓ GIRONA - COSTA BRAVA, aprofitant que els bodis han arribat aquesta setmana. Ara a descansar per demà a Riudellots.

                            

3 comentarios:

tri-famili dijo...

avui a Riudellots he vist que la gent estava igual d'enprellada que nosaltres "CAÑA CONTRA BLANCO" Xevi em pots tornar envia les fotos de Lloret ,les vaig esborrar sense voler!!!!

Ironxevi dijo...

OK. Te les enviu de nou, fins la tarda

robert mayoral dijo...

quina planta el nouy equipatge de l'equip de tri.....
molta bona pinta tens corrent amb el barret de PareNoel.....i pensar que no és gens aerodinàmic i tot i així et casques aquests tiempazos...