domingo, 13 de enero de 2008

20 MAR I MURTRA - BLANES

Amb en Llorenç i en Dani, moments avans de la sortida de la Mar i Murtra
Segon diumenge de l'any i segona cursa, després de Massanes, la Mar i Murtra, la primera gran cita de l'any, aquest any sota el lema 20 de 20, i en el meu cas, la 19 de 20. Recordo encara la primera edició, al gener del 1989, i la gran sorpresa al acabar-la, acostumats com estavem a rebre samarretes, al rebra la tovallola, tota una novetat en aquella epoca, i que han mantingut com tradició tots aquests anys. FELICITAR a tots els amics dels Fondistes Blanes, per aquest aniversari i per la magnífica organització que ens ofereixen any darreda any.

La cursa en si s'ha desenvolupat bé, després de fer-me mal l'any passat, a la baixada a l'alçada del km. 16, he decidit sortir amb una mica de precaució, i així als pocs kilometres de sortir, al atrapar en Dani, hem decidit anar tirant junts, i que consti que tampoc ens hem adormit, però hem anat amb una mica de compte. Tot i la fresqueta habitual a la sortida, deseguida hem entrat en calor, i un cop arribats al Vilar, i a la pujada del km.11, ja no quedaven vestigis de la fresqueta. Per camí hem anat trovant alguns dels companys que havien sortit avans, bé caminat o trotant (salutacions per en Tià, que anava fent tot xino-xano).

Al final hem arribat amb en Dani amb 1h26'40", i amb l'estalada enlaire. Després d'això, la banyada tradicional que vaig iniciar fa prop de 20 anys, moment en el cual em comentaven si estava sonat ( ho reconeg, una mica ho estic...), però que al llarg del anys ha anat aumentant en nombre de participants.

Llàstima de les tormentes que s'estan menjant la platja de Blanes, i de quina manera, doncs al mateix passeig hi ha casi un penya-segat de 2 ó 3 metres, que han emplenat de pedres per evitar mals majors. Total, m'he hagut de desplaçar uns 100 metres, per trovar sorra, saltar per sobre de les pedres i fer aquest primer bany, tot un plaer.

4 comentarios:

tri-famili dijo...

es una llastima que no portis 20 de 20 per que és una cursa que ho val, te vist molt bé per la gran cita de diumenge... Es veiem el dissabte a la presentacio del trialto girona costa brava!!!!!

robert mayoral dijo...

bon crono!! a veure si algun any m'hi animo, tinc ganes de fer-la, però sempre coincideix amb Sant Antoni i/o Sitges....per cert, nosaltres tambñe hem fet una capbussada i uns metrets nedant..no vegis la gent com ens mirava..jejejeje

Anónimo dijo...

Saps quant participants ereu fa 19 anys????? Cada vegada hi ha més gent per tot arreu. A "groso modo" aquest fi de setmana erem 2000 a Sitges, 2200 a Sant Antoni i uns 1000 a Blanes.

Tens alguna explicació lògica per aquest boom???? Les curses han pujat de preu, la repercussío en mitjants d'informació és practimanet nula....

Ironxevi dijo...

Hola Sergi, podria mirar-ho perque segur que ho tnc per casa, però se que ja va ser un boom, i que erem més de 500 ho puc assegurar. Aquell any, al arribar a Blanes, ens feien pujar adalt de tot, on es puja per la cursa de Sant Bonos, resulta que els que van fer el circuit, feien rallys de cotxes, i logicament, no notaven tant la pujada.
En quant al boom, ultimament o espaviles o no troves places a les curses.