lunes, 4 de marzo de 2024

MITJA MARATÓ VIES VERDES 2024



Després de la caiguda de principis de febrer, on vaig impactar amb la zona esquerre de les costelles sobre el braç, ha tocat estar 2 setmanes sense córrer. Per sort podia pedalar i mantenir la forma. Encara amb un puntet de molèstia a la zona, el diumenge abans de Vies Verdes corria 10km, i durant la setmana un parell de sortides de 7km. 
Amb la vista posada també a la Marató de BCN del proper 10 de març, decidia, amb seny, córrer només la mitja marató a les Vies Verdes, per provar com responia la molèstia i sense forçar. Sortia amb intenció d'anar suau, i als primers km m'ajuntava amb una coneguda que feia el seu debut, decidint que aquell ritme ja m'anava bé. Precaució a les baixades, on l'impacte és és fort, per no sacsejar gaire el costat esquerre del tronc, i anar sumant km fins a Platja D'Aro.
Al final, 1h58', Mitja Marató 142 finalitzada, potser una mica més ràpid del que tenia previst en principi per no forçar, però content amb les sensacions... sobretot al dia següent, al comprovar que la moléstia no ha anat a més. Amb calma i dies acabara marxant. 
Ara a esperar diumenge que ve, Marató de BCN acompanyant a una debutant. Previsió potser entre 4h30/4h45' més o menys.. el que em permetra no haver de forçar el ritme ni impactar tant fort...
Bona setmana a totes i tots!!!









 

No hay comentarios: