martes, 11 de abril de 2023

DUATLÓ CERDANYOLA DEL VALLES 2023

El dissabte 1 d'abril es va celebrar la 10a edició del Duatló de Cerdanyola del Vallès. Coincidia amb el Campionat de Catalunya de clubs, i aquest cop va tocar representar dins l'equip de 6 duatletes al Club Natació Banyoles.... per sort, al no ser per equips cada participant anava al seu ritme, sense haver d'anar tots junts.
Les distàncies van ser de 4,7km la primera cursa a peu, en un circuit en forma de 8 amb petits desnivells, i on el vent ja es feia notar. A continuació 16,8km de ciclisme. En aquest tram, ja més obert, el vent ja ens afectava de ple. El circuit constava d'un tram inicial en el que anaves pujant cap a la zona universitària, amb una rampa final curta però forta fins la zona alta, abans d'emprendre una baixada pronunciada i un tram d'anada i tornada per una via ample i amb dobles carrils. Calia fer 2 voltes al circuit.
Per finalitzar, una segona cursa a peu de 2,6km que es realitzava en una part del circuit de la primera cursa.
Una prova entretinguda, en que a part de les pujades el vent la feia una mica més dura del que hauria estat.