miércoles, 29 de marzo de 2023

28 Mitja Marató Pla de l'Estany - Banyoles

 




Aquest passat diumenge, 26 de Març, s'ha celebrat la 28a edició de la Mitja Marató del pla de L'Estany- Banyoles, en la que era la meva 20a participació. 
Un any més tocava fer de llebre de 1h55', com en les darreres edicions. Divendres i dissabte col·laborava com a voluntari fent bosses i posant tanques i l'arc de sortida i arribada. 
Cares conegudes a la sortida, dels que portem corrent tota la vida, i també molts corredors més joves que s'han anat incorporant aquests darrers anys al món del córrer. També unes quantes Girunneres fent la mitja marató o la Volta a l'Estany que es fa simultàniament.
Amb el circuit ja tradicional de les últimes edicions, feiem la primera volta a l'Estany, per girar prop del club i fer 2km més vora l'Estany fins a girar abans de Santa Maria de Porqueres direcció al Frigolet, Casa Nostre, Espa, on giràvem en una anada i tornada fins a Fustes Garriga. D'aquí un petit tram pel centre de Banyoles, amb pas per la Plaça Major i tornada a l'Estany per fer-hi una volta, aquest com en el sentit contrari a la primera. 
Aquest any amb un bon grup tot el recorregut al ritme que portava amb la banderola, amb la intenció de quedar just per sota de 1h55', entre els que hi havien en Dani i en Xavier, tots 2 de la vella escola, amb molts km  a les cames.
Alguns s'anaven quedant la llarg dels km, altres corredors que agafàvem als darrers instants se'ns afegien, i al final sortia el temps previst, 1h54'46" baixant uns segons de la marca objectiu, com ha de ser.
Bona organització i molt bona feina dels voluntaris, i un bon entrenament de cares a la propera marató, el 30 d'abril a Empúries.
De moment aquest proper dissabte toca córrer la Duatló de Cerdanyola del Vallés, campionat de Catalunya de Clubs, amb l'equip del Triatló Banyoles
Bona setmana a totes i tots!!














No hay comentarios: