sábado, 1 de octubre de 2022

TRIATLÓ DE TOSSA DE MAR 2022

 


El dissabte 17 de setembre es va disuputar una nova edició del Triatló de Tossa de Mar, última prova del circuit TriTour 2022. Per segón any anava a participar en aquest triatló, en aquesta bonica població de la Costa Brava.
Per davant 750metres de natació, 19km de ciclisme en un circuit d'anada i tornada a la carretera que uneix Tossa amb Sant Feliu, amb un constant puja i baixa amb molts trams on veus la costa i el mar, i 4,5km de cursa a peu per finalitzar el triatló. 
Després de recollir el dorsal, cap a casa l'Anna Pascual a fer un cafè. on també hi havia la Judit.
Aquest cop, a diferéncia del 2021, em posava el neoprè, l'aigua estava bé, però tot i no ser necessari per tant poca distància, el feia servir. Al final comparat amb l'any passat, perdia 1 minut... per treure´m el neoprè al sortir de l'aigua.
La bicicleta, més entrenat que l'any passat, després d'un any amb la Gravel i sumant molts més km, la feia 5' més ràpid. Finalment, la cursa a peu repetia practicament el mateix temps. Tot sumat soposava 4' menys que en la meva primera particpació. I tot i que a aquestes alçades lo important és ser-hi, intentant no perdre moñt amb el pas dels anys, també fa il·lusió veure que amb bons entrenaments, surten els resultats.
La noticia trista del dia, va ser la mort d'un triatleta en el sector ciclista per un defalliment. D.E.P.
Ens veiem a la propera!!!
Salut i km










No hay comentarios: