lunes, 17 de octubre de 2022

AQUATLÓ PLATJA D'ARO 2022


Ara si... temporada de multiesport finalitzada. Quan ja l'havia donat per tancada amb el Triatló de Tossa de Mar, sorgia l'Aquatló de Platja d'Aro, després de un whats de l'Anna Barba on preguntava si ens apuntavem... i dit i fet, inscrit. 
La prova, organitzada per Club Aquàtic Xaloc de Sant Feliu de Guíxols (mateixos organitzadors de la Triatló de Sant Feliu), es disputava el dissabte 8 d'octubre a les 5 de la tarda. Després d'un divendres amb pluja, que persistia durant la nit i el matí del mateix dissabte, finalment la tarda ens respectava, meteorologicament parlant. 
La primera part de la prova, 1.200 metres de natació a 2 voltes, sortint uns metres abans de començar la segona, es realitzava amb una mar moguda. Aixó, més que la temperatura de l'aigua, em feia decidir pel neoprè. Qui més qui menys sortia mig "xargotat" d'aquest segment, de tant anar cap aquí i cap allà. Una natació moguda però satisfet del rendiment.
A continuació, tocava treure el neoprè i senzillament calçar les sabatilles de córrer. Una transició que no necessiata gaire infraestructura, a diferència de les triatlons. Una cadira per cada participant, i tot solucionat. Així dóna gust.
la segona part, la cursa a peu, amb finalment 5,2km, consistia en 2 voltes a un circuit d'anada i tornada, girant per la segona volta a pocs metres de l'arc d'arribada, on l'única dificultat eren els 100 metres, tant a l'anada com la tornada, que es corrien per la sorra, un terreny complicat, on s'ha de vigilar per no prendre mal.
Un circuit que permet en tot moment veure i creuar-te amb la resta de participants de la prova. Entre que ja estem a final de temporada, i que el dia següent es disputava el sempre multitudinari triatló de Barcelona, l'aquatló va reunir només a 90 participants... Per mi, genial, ja sabeu que m'agraden aquestes proves petites.
Bona setmana i fins la propera!!!












 

No hay comentarios: