miércoles, 23 de diciembre de 2020

HONOLULU VIRTUAL MARATHON 2020

                                            



Al seu moment va ser una opció en ment pel dia que havia de córrer la marató número 100....Honolulu i les illes de Hawaii. Com ja sabeu, és un destí que sempre m’ha atret per viatjar, esperem que algun dia es pugui complir aquest somni.

Però ara per ara, en aquest estrany any 2020 que ens ha tocat viure, de forma virtualment he pogut córrer algunes proves mítiques a les illes Hawaiianes. Primer van ser 5km al setembre, després el Ironman de Hawaii a l’octubre, acumulant els 226km totals de la prova (3,8 de natació, 180 de bici i 42,2 de cursa a peu) al llarg de 5 dies.

I finalment al desembre, la Honolulu Virtual Marathon que s’havia de celebrar el 13 de desembre. La opció era fer-la en un dia, i disposàvem de qualsevols dels dies de desembre. El triat, coincidint amb el cap de setmana de la Marató de TV3, ha estat el dissabte 19 de desembre.

Al mateix temps servia per complir, com cada any, amb la Marató per la Marató. Aquest cop començava a córrer una mica més tard, cap a les 7 del matí, i més endavant tindria la companyia de les Girunneres en el circuit on pensava fer voltes, i també alguns amics corredors.

Primer una volta llarga de 15km per sumar km, abans de tornar al “camp Base” situat a la zona del Tir, on tenia aparcat el cotxe. A partir d’aquí, ja amb algunes Girunneres corrent a prop, donaria voltes al circuit que transcorre per la zona del Tir, la Nestlé i el parc de Domeny.

Apareixien també en David, en Sergi, i més endavant per acompanyar-me els últims km en Jordi Castañer, mentre que les noies, cadascuna al seu propi ritme, segueixen sumant els seus km.

Al final un bon temps de 4h6’40”, el millor de totes les maratons que he corregut aquest any, per la que ha estat la 9a marató del 2020, superant l’anterior record de 8, i la 121 en total.

Per sobre de tot, també, la recaptació aconseguida amb l’esdeveniment de la Marató x la Marató de TV3, dedicada aquest any a la investigació del Covid, que ha pujat fins el 2739,40.

Propera marató... a principis de Gener del 2021, a les Bahamas!!! Això si, de moment en format virtual.

 

Bones Festes a totes i tots!!! 



















No hay comentarios: