martes, 10 de noviembre de 2020

VIRTUAL BEHOBIA SAN SEBASTIAN 2020

Seguint la línia d'altres curses de renom, la Behobia d'aquest any també llançava la proposta de la seva cursa en format virtual. Per trams o en una sola tirada de 20km, es tractava de viure l'esperit d'aquesta clàssica en aquest extrany any. 
Al formalitzar la inscripció, et descarregaves una aplicació que et serviria per córrer la Behobia escoltant els ànims del públic, i tenir totes les dades del recorregut un cop finalitzat. A més enviaven una medalla (que arribava la mateixa setmana de la prova), el teu resultat passava també a la fitxa de resultats i Behobies disputades i oferien un descompte de 5 euros per la edició del 2021.
Decidia fer-la d'una sola tirada el dimecres, intentant anar a un ritme viu. Sortida molt ràpida, massa, que em provocava que al km 3 penses seriosament en plegar, doncs amb l'arrancada explosiva i en fred em deia mal a l'isquiotibial.. però ja hi era, al fons era la Behobia virtual, i no calia parar. 
Amb una mica de precaució en alguns moments en que la molestia es notava, al final la corria amb un temps de 1h41'15".. practicament a 5´/km. Bon ritme per 20km en els temps en que estem.
Propers objectius, a més d'alguna petita cursa que hi pugui haver (virtual), les maratons de Edinburgh i la de Honolulu. 


 

No hay comentarios: