domingo, 22 de septiembre de 2019

2 FEM LA VOLTA A L'ESTANY PER LA ESCLEROSIS MULTIPLE




Avui diumenge 22 de setembre s’ha realitzat la 2a edició de la Volta Solidària a L’Estany de Banyoles per la Esclerosis Múltiple. Res millor que unir l’esport amb una bona causa solidària per participar-hi. A més l’esdeveniment esta organitzat per en Manel Torres, habitual organitzant aquests  tipus d’actes esportius i amb una bona causa.

Com en altres ocasions no podíem faltar-hi. Senzillament calia comprar un dorsal, amb un valor de 5 euros, que anava destinat íntegrament  a la Fundació per la Esclerosis Múltiple, i al llarg del matí, entre les 9h (hora oficial de sortida) i les 13h, fer corrent, caminant, en bicicleta.. qualsevol mitjà era bo, la Volta a L’Estany.

Per tal d’allargar l’entreno de cares a la propera Behobia Sant Sebastià, el pla del dia era fàcil. Una primera volta al voltant de les 8h del matí, hora habitual de sortida del grup, per seguidament, després de col·locar-nos el dorsal, fer la segona volta un cop iniciat l’acte. Volta que hem fet en un ambient festiu, accelerant el ritme en alguns trams, però amb temps també per fer alguna foto, parlar i riure tots junts. Tot plegat ha suposat un bon entrenament de 13km a les cames.

Al finalitzat, gràcies a totes les empreses col·laboradores, hem pogut gaudir també d’un bon esmorzar ofert pels organitzadors. Una bona matinal solidària fent el que tant ens agrada... Córrer!!!!