viernes, 23 de febrero de 2018

Mitja Marató Vies Verdes

 Últims minuts abans de la sortida amb en Toni, la Laura, la Roser, la Marta, l'Anna  i la Raquel
Diumenge passat tocava tornar a una distància oblidada de fa temps, no és la meva preferida, però aquesta cop tocava donar recolçament a les Girunneres. Concretament a la Roser que debutava en mitja marató, i la Marta que si ve ja havia corregut 2 cops la Behobia- Sant Sebastià de 20km, no ho havia fet encara als 21,1km d'aquesta prova.
Juntament amb la Laura decidiem acompanyar-les en aquest repte. A les 9 sortiem de Llagostera, al mateix moment que la resta de Girunneres que disputaven els 10km ho feien a Santa Cristina D'Aro. Un matí amb molt bona temperatura i assolejat, ens portava per la via verda camí al nostre destí, després de córrer una mica més de 2kms pels carrers de LLagostera per completar la distància. 
Un primer tram urbá i sortint de la població, on el recorregut era un continuar de desnivells, tant ascendents com descendents, abans d'ancara la Baixada de l'Alou que ens portava cap a Santa Cristina, on el circuit ja es convertia en planer, per passar a continuació per Castell d'Aro i des d'aquí dirigir-nos al nostre destí final. Abans de veure l'arc de meta, contemplavem la platja i el mar al córrer pel passeig marítim durant un km.
Al final objectiu aconseguit, la primera mitja de les 2 Girunneres feta, i ja amb experiència per la que serà la propera tant per a elles com per a unes quantes d'elles: la Mitja Marató de Liverpool el proper 20 de maig.
Salut i kms per tothom.. recordeu: cada dia més i millor
 El grup que va fer els 10km
Últims metres per finalitzar

 Feina feta... objectiu aconseguit!!!! Felicitats noies


No hay comentarios: