domingo, 3 de diciembre de 2017

Marató de Sant Sebastià 2017

 Alguns dels representants gironins a la marató de Sant Sebastià
Diumenge de la setmana pasada tocava tornar a córrer una marató després de 7 mesos des de l'última. Per aquesta nova marató, la que feia 101, el destí era Sant Sebastià, on anava a córrer per 5na vegada la seva prova, tot i que feia 15 anys que no l'havia fet.
aquest cop, però, després de molts temps hi havia un objectiu al moment de córrer, i és que la Larua volia baixar de les 3h 30'. Després de 4 mesos entrenant dur, amb series i tirades a bons ritmes, arribava l'hora de viatjar. 
Un cap de setmana intents on es barrejava gastronomia, cultura i esport. Per dormir el destí era a Pasaia, a prop de Sant Sebastià, i la intenció pel dia de la marató era córrer un bon grapat de kilòmetres amb la Laura, intentat controlar-li el ritme, de forma que arribès a la segona mitja marató el més sencera posible. Gairebé 19kms junts, també amb en Raul Sanchez, abans d'agafar un ritme més tranquil per finalitzar la meva propia marató. I és que en 2 setmanes tenia una altra a l'agenda, a Lanzarote. 
Una tempesta d'aigua una hora abans de començar feia preveure que tindriem un matí mogut en el sentit meteorològic, peró finalment només en un parell de moments curts ens plouria. Al final inclús le sol ens acompanyaria.
Al final entrava a meta en 3h55'03", i allà trobava a la Laura eufórica, després d'aconseguir el que havia vingut a fer, amb un gran temps de 3h26'31". Bona organització de la marató, tot i que el canvi de circuit d'aquesta edició, amb 2 voltes de 21kms, fa que aquest ja no sigui tant bó com anys anteriors. Molts de tobogans en el tram nou prop de l'estadi d'Anoeta, i sobretot en la zona passat el tunel de la platja de la Concha, que s'allargaba més per compensar l'àntic circuit, amb uyna serie de pujades i baixades que sobretot a la segona volta castigaven força les cames. 
De totes formes, com que sempre és un plaer viatjar a aquesta fantàstica ciutat i al pais Basc, el cap de setmana acabava sent perfecte. 
Ara a esperar la propera, el dissabte dia 9, amb una temperatura que en principi haurà de ser totalment diferent a la que vam torbar a Donosti on la fred va fer acte de presència.. i és que la 102 serà a Lanzarote.
Bona setmana a totes i tots, salut i kms.
 Preparats per córrer els 42,2km
 Costes vasques.. mar mogut!!!!
San Telmo, escenari de "Ocho apellidos vascos"
La Concha al pas pel km 33

No hay comentarios: