domingo, 17 de mayo de 2015

Seguim corrent....


Amb els amics del Club Atletisme Girona a Cornellà del Terri
Dos setmanes més corrent sense haver d'anar gaire lluny, i és que diumenge passat es va celebrar a Cornellà del Terri la marxa pel Càncer, i aquest diumenge a Girona la Marxa de Sant Narcís, en la mateixa ciutat de Girona.
A Cornellà hi havia 2 recorreguts, un de uns 9 kms i un altre de 16, amb el dubte de quin fer (venia de córrer la Marató d'Empúries), però al trobar-me amb els amics del Club Trankils que volien fer la llarga tranquil·lament, en vaig unir a ells i junts vam disfrutar d'un bonic recorregut, amb molts trams per camins de muntanya, sempre aptes per córrer. Al finalitzar la marxa, un bon esmorzar per recuperar les forces, i la sensació d'haver passat una bona estona.
I avui a la mateixa ciutat de Girona es disputava una nova edició de la Marxa de Sant Narcís, amb un canvi de recorregut, allunyat dels poligons que hi ha a les afores de la ciutat, i que transcorria en un bon tram per les deveses de Salt, un paratge per on cada cop hi passen més curses, aprofitant la seva tranquil·litat i els seus camins de terra. 10,1 kms on he anat de menys a més, amb uns primers quilòmetres per anar agafant ritme a les cames, i el segon tram apretant una mica més, tampoc molt que no és qüestió de fer-me mal. Al final 48' que m'han deixat ben satisfet.
I mentrestant, alguns dijous continuo recolçant a la Laura amb el grup de les Girunneres, una colla de noies i dones, moltes de les quals es van iniciar l'estiu passat amb motiu dels entrenament per la Cursa de la Dona. Haig de reconeixer que s'ha creat un grup molt ben avingut, creant uns llaços d'amistat entre elles que les porta a recolçar-se les unes a les altres... Felicitats noies.
Bona setmana a totes i tots... Salut i kms
 Amb els amics del Club Trankils

 El Dream Team a Sant Narcís
Les Girunneres durant l'entrenament d'aquest dijous...

No hay comentarios: