domingo, 1 de marzo de 2015

21 Mitja Marató de Banyoles

 Part del Dream Team
Aquest matí s'ha disputat a la ciutat de Banyoles la 21na edició de la Mitja Marató. Un cop finalitzades les obres que es feien al voltant de l'estany, i que van impedir que l'any passat es pogues realitzar-hi la volta, aquest any s'ha recuperat aquesta part del recorregut, un dels actius més importants de Banyoles i del Pla de L'Estany. 
Això ha provocat canvis al recorregut, els primers quilòmetres s'han fet al voltant de l'Estany, per anar a continuació cap als municipis de Porqueres i Camós, abans de tornar cap a Banyoles. Un tram per la carretera que es dirigeix cap a Sant Miquel, portava als corredors de nou a la iglesia de Porqueres, vora l'estant, per córrer els últims quilòmetres fins al Club Natació Banyoles, on hi havia l'arribada.
La primera mitad, fins al punt quilòmetric 12, és un recorregut força planer, fet que he aprofitat per apretar una mica el ritme, provant com estaven les cames després de la marató de les Vies Verdes. Una bona part d'aquest tram l'he fet amb l'Anna Oliveras i l'Anicet Casellas. Els seguents quilòmetres han estat els més durs de la mitja, amb una zona amb algunes pujades, i sobretot molts tobobans, moments que he aprofitat per relaxar el meu ritme, sense forçar més del necessari, pensant en el final de cursa. 
Un cop superat el 16è quilòmetre, i amb la resta del circuit practicament planer, he tornar a recuperar un bon ritme que m'ha portat a finalitzar en 1h44'49", una bona marca si tenim en compte que segueixo corrent pel fet de córrer, de fer allò que m'agrada.
Molts amics i companys del club a la sortida, de fet, dels poc més de 400 participants a la mitja, 40 corredors eren del Club Atletisme Girona, un bon porcentatge.
A 15 dies per la Marató de Barcelona, la feina esta més que feta per intentar finalitzar un cop més la mítica distància, fent de nou un homenatge a Filípides. Aquí teniu unes quantes imatges de la matinal d'avui... Bona setmana a tots i totes!!!!