domingo, 8 de marzo de 2015

XXXI Marxa de Santa Eugenia 2015

 Amb algunes de les Girunneres, que avui ja s'han atrevit amb els 10kms...
Aquest matí s'ha celebrat una marxa que porta molts anys al calendarí gironí, en concret s'ha celebrat la 31a edició, i cal tenir en compte que hi ha hagut anys en que no es va disputar. La marxa de Santa Eugenia (antigament també de Can Gibert), ha anat evolucionant. De disputar-se entre aquest 2 barris (i també més allà de la seva extensió), amb la característica d'anar alternant l'arribada i la sortida cada any en un del dos barris, va passar a disputar-se en les últimes edicions amb sortida i arribada sempre al pavelló de Santa Eugenia, corrent per la Devesa de Girona i per les Deveses i Hortes de Salt.
Aquest any hi ha hagut una nova evolució de la marxa, que s'ha traslladat a la zona de la Marfà i Can Ninetes. El canvi ha soposat no haver de trepitjar practicament l'asfalt de la ciutat, prescindint d'aquesta manera d'haver de tallar cap carrer. 
De la sortida ja anavem directament per camins de terra cap a les hortes i deveses de Santa Eugenia i Salt, corrent sempre sobre el terra del carril bici. Un recorregut planer del tot, les petites pujadetes casi no es poden ni considerar com a tals, que ha permés córrer a bons ritmes. Si bé hi ha un tram una mica més lent per les pedres i alguns petits forats, a partir del 6é quilòmetres, ja sobre una terra ben compacte, es podia córrer a ple rendiment.
Al final, com cada any, un bon esmorzar amb butifarra per recuperar les energies. Molts companys del club, com sempre en les curses i marxes que es disputen a Girona, i la presència d'unes quantes Girunneres, algunes de les quals corrien per primer cop la distància de 10kms... Felicitats a totes, que ho han aconseguit.
El circuit planer ha fet que hagi pogut córrer a un ritme una mica alegre (48'29), amb bones sensacions de cares a la Marató de Barcelona que es disputa diumenge vinent...
Bona setmana a tots i totes....
 El Dream Team... Club Atletisme Girona




No hay comentarios: