domingo, 1 de junio de 2014

A ple rendiment...Aquatló, Running4her, Salt...

 Aquestes últimes setmanes han estat, en el plà esportiu, plena de curses i projectes... Al fet d'anar a córrer a les diferentes curses que hi ha hagut, en algunes de les quals també hem estat des del club com a organitzadors i col·laboradors, s'han afegit nous projectes que han sortit, i la organització per dintre de 2 setmanes de la 8a Aquatló popular de Girona en benefici de la Síndrome de Rett.
El proper dissabte 14 de junt, a les piscines municipals de la Devesa, celebrarem una nova edició d'aquesta prova solidària, on el més important, sense oblidar la competició inherent a qualsevol prova, es donar el nostre soport tant als pares Rett, com a les nenes que pateixen aquesta malaltia... per totes elles una força abraçada, i per els familiars, una gran admiració per la dedicació i estimació cap a les nenes.
Com cada any, farem uns 150metres de natació, seguits de 2kms de cursa a peu per la Devesa, i si per qualsevol motiu no voleu fer el tram de natació, podeu fer només el tram de cursa a peu. Primer farem la prova individual, i a continuació una altra per parelles. Tindrem la col·laboració de Esports Parra i Gonzalez Rellotgers, que com cada any ens donen el seu soport, així com també des de l'Ajuntament de Girona. Els 5 euros de inscripció aniràn integrament a l'Associació Catalana de la Síndrome de Rett....
I aquesta setmana que ve, estaré implicat en un important projecte solidari... el Running4her, un projecte de les nenes de la escola La Vall de Sant Cugat, que han portat a terme diferents actes aquests mesos, i que tindrà la seva explosió final amb els 400kms non stop que correrà la atleta grega Alexandra Panayotou per terres gironines. Tindré el plaer d'estar al seu equip, com a conductor de una de les autocavanes, la del seu propi equip, en la part logística del projecte, i també, com no, corrent alguns quilòmetres de tant en tant al seu costat... seràn 3 dies amb les seves 3 nits, i la sortida esta prevista aquest dimecres, dia 4 de juny, davant l'ajuntament de Girona, en un primer tram acompanyats de la Policia Municipal per carrers de Girona, fins la sortida per la Carretera Santa Coloma, en la que ens podreu acompanyar... L'arribada esta prevista per el dissabte 7 de juny, voltant les 8 del vespre, a les escales de la Catedral. Arribarem des de Celrà, i hi haurà un punt de trobada a l'antiga benzinera del Pont Major (davant de Ca La Pilar), o si voleu anar més enllà fins a Campdorà... En tots moments podeu estar informats de la posició on serem, entrant a la web http://www.alexandrapanayotou.com/?lang=es  i anant a la pestanya "Donde esta Alex". En entrades al meu Facebook, també aniré publicant on ens trovem en tot moment. Els fons recaptats en tots els actes van destinats a ajudar a projectes que ajuden a dones, i una forma de contribuir és comprant la samarreta taronja del Running4her (10 euros), abans de la sortida..
També aquests dies anem ultimant la preparació de la 1a Cursa de la Dona, que es celebrarà el proper 21 de setembre, amb un recorregut de 5,5kms per la nostra ciutat. De moment, dir a totes les noies que a partir del  17 de juliol, i durant 10 setmanes, ens trobarem cada dijous a les 20h al pavelló de Fontajau per fer entrenaments conjunts.. Aquests aniràn destinats tant a les que ja sortiu a córrer, com a aquelles noies i dones que us voleu iniciar en aquest món, us ajudarem en el vostre objectiu de poder fer aquesta cursa.
Per finalitzar, aquest matí s'ha disputat a Salt, organitzada per Esports Parra, la 25a Cursa a l'Alba, memorial Àngel Velazquez, company que va morir el 1993 durant la celebració de la mitja marató de Roda de Ter. 8,5kms de cursa per les deveses de Salt i el carril bici, amb molt bon ambient i un bon entrepà al finalitzar... 
Avui ha tocat una crónica llarga, amb molts temes, però valia la pena parlar de tots.. a la propera us explicaré com ha anat la aventura de aquests 3 dies a la carretera recolçant a l'Alexandra... Bona setmana a tots i totes...

 El Dream Team a Salt....
 Amb en Carles de El Sitrell i l'Albert Piferrer..
Al costat de l'Alexandra i en Carlos Aguilar, el dia que varen córrer 70kms nocturns d'entrenament.

4 comentarios:

Unknown dijo...

no paris Sigue!! sigue!! Xevi

Anónimo dijo...

Xevi! fa unes setmanes vaig descobrir el blog, felicitats per tot, per cert on puc aconseguir el teu llibre?

Ironxevi dijo...

Hola.. els llibres els venc jo directament..ets de Girona o de la provincia..?.. quan vaig a les curses en solo portar, sino quedem d'alguna forma, et deixo el mail (ironxevi226@gmail.com)
Salut i gràcies per llegir el blog...

Anónimo dijo...

supreme
yeezy
bapesta shoes
fear of god outlet
goyard tote bag
jordan shoes
goyard bag
kd shoes
supreme clothing
palm angels