domingo, 11 de mayo de 2014

MIL GRÀCIES ALS VOLUNTARIS....


 La Patricia...
Aquest matí s'ha disputat a Girona, coincidint amb el primer cap de setmana de Temps de Flors, la Cursa Ciutat de Girona (10km) i la mitja marató, així com les curses infantils.. Una matinal on tant els gironins, com els atletes vinguts de fora, hem pogut disfrutar corrent pels carrers de la ciutat. I com sempre passa en aquests casos, tot això no seria possible sense un colectiu molt important, els voluntaris... Tota la feina organitzativa prèvia, quedaria en no res si el dia de la prova ells no hi fossin, aguantant alguns cops tant als conductors empipats al no poder circular, com a alguns corredors frustrats amb si mateixos que hi descarreguen el que no els hi surti la marca o un mal dia contra la feina dels voluntaris.... En el cas del nostre club, l'Atletisme Girona, col·laborem en aquesta cursa, en la d'Esports Parra, en la Sant Silvestre, aquest any també ho farem en la primera cursa de la Dona el proper 21 de setembre, així com en la nostra marxa de la Diada i la Marató x la Marató de TV3, i tots ells coordinats, amb molta feina per part seva, per en Xicu els dies previs, i la ajuda d'en Manel el mateix dia.. a tots ells.. GRÀCIES PER SER-HI, i per mostra, algunes de les fotos que venen a continuació. 
En quant a la cursa... ha tocat disfrutar, amb molt bona companyia dels 10kms per la ciutat, al costat de la Cati, l'Alexandra Panayotou (a principis de juny farà el seu repte solidari de 400kms non stop, del que ja us informaré), la Jackeline i en Fede. Hem trotat i hem cantat durant tota la cursa, animant als molts corredors joves que teníem prop nostre.... 
Bon temps de flors a tots..

 En Narcis, en Joan i la Elena...
 En Tià...
 La Lidia....
 ... i la Carme
 En Marcos...
 La Marissa...
 L'Artacho...
 La Dolors...
 Amb el meu mestre maratonià.. el Pibe
En Toni...

Preparats per kilometrar i passar-ho bé....

1 comentario:

Unknown dijo...

Dons si, sense el voluntaris no és podria fer res, tenen molt de valor i el participants no els i donem la importància que tenen.
Salut