domingo, 18 de mayo de 2014

Fent ciutat... marxa de Sant Narcís

 Amb l'Eugenio Morea, en Juan Carles Antillano, la Cati, en Jordi Rosell, en Dani Herrera i en Santi Palma abans de la sortida.
Avui tocava córrer de nou a la nostra ciutat, fet habitual aquestes últimes setmanes (i també la propera), sense necessitar de fer cap desplaçament, i es que es disputava la 13a edició de la marxa de Sant Narcís. Aquesta ja s'havia disputat fa molts anys, i després de uns quants sense fer-se, ha estat recuperada per els nous organitzadors, gent del barri, entre els que hi ha el company del club, en Marc Herrera. Amb un circuit de 5,5kms, hem corregut aquest matí amb una temperatura molt bona, això si, amb una mica de humitat. 
Circuit ben marcat, planer, i per finalitzar, una bona butifarra per cada participant, tant per caminadors com per corredors. Felicitats per recuperar aquesta marxa de un barri tan emblemàtic de la ciutat, com és el de Sant Narcís.
I com deia al principi, la propera setmana tornem a tenir cursa a la ciutat de Girona, la 1a City Run de La Salle, organitzada per aquest col·legi, amb la feina de un grapat dels seus alumnes. 9,2kms que transcorren per carrers de la nostra ciutat. Les inscripcions les podeu fer, a partir de demà dilluns, al mateix col·legi.. ens veiem diumenge.
També adelantar, que el proper 14 de juny organitzarem una nova edició del Aquatló popular de Girona en benefici de la Síndrome de Rett... 100 metres de natació i 2kms de cursa a peu... us informaré la propera setmana...
 Amb els germans Herrera, en Marc i en Dani, i l'altre Dani, en Juncà, que doblava aquest cap de setmana després de córrer ahir el Triatló de Sant Feliu.. avui li tocava córrer al seu barri..
 Amb en Joaquim Bohigas, un altre dels habituals a les curses gironines...
 Dos companys del club