domingo, 1 de diciembre de 2013

Marxa contra el Cancer- Cornellà del Terri

 Amb en Carles de El Sitrell
Avui podriem dir que ha estat un dia de retorns... després de 2 mesos i mig sense córrer, i sense saber encara si era un pinçament de menisc, una inflamació del tendó, o ves a saber que... dimarts vaig anar a córrer un parell de kilòmetres, i vist que la petita molestia hi és, però ni va a més després de córrer, ni m'impedeix fer-ho, vaig decidir anar sortint, i que sigui el que sigui, és a dir, o que es curi o que realment acabi de petar i es pugui solucionar de la forma que calgui..
4kms dimecres, 3,1 el dijous, 4,4 el divendres.. i avui cap a Cornellà del Terri a fer una marxa solidària contra el Cancer. 3 euros de inscripció solidària, i dos traçats, de 5km ó de 11,4 per davant.. La intenció era fer la marxa curta, però al costat d'en Narcis Llanos, del club Trankils- Esports Parra i d'un altre company d'aquest club, hem acabat fent la marxa llarga, això si, molt xino xano, sense forçar en cap momento i disfrutant dels maravellosos paisatges que ens mostrava el camí. Als 4,5kms un avituallament complet, on trobaves entrepà, fruita, cola, coca de crema i aigua.. doncs vinga, la coca feia molt bona pinta, i no es podia despreciar. En finalitzar, un entrepà i beguda.. i és que no val la pena que ens obsequiin amb cap samarreta ni cap altre "regal" dels que no sabem ja que fer. Millor una inscripció petita (i a sobre solidària en aquest cas), i un bon esmorzar per finalitzar. El temps final, molt discret, de 1h15', però sense que la molestia hagi anat a més..
I per altre part, la Nadeia ha tornat avui al Cros. També amb molesties des de fa molts mesos al genoll, ha tornat a la competició amb una tercera posició a la seva categoria.. Felicitats campiona, a veure si a poc a poc ens van desapareixent les molesties i anem tornant a competir amb asiduitat...
 
 La Nadeia al podi del cros de Salt
7ª Marató per la Marató de TV3
I recordeu que d'aquí 2 setmanes tenim una nova edició de la marató per la marató de TV3, que arriba a la seva 7na edició. Aquest any el programa esta dedicat a les malalties neurodegeneratives. Com a principal novetat, dir que aquest any el centre neuràlgic de la prova, amb el punt de sortida i arribada, estarà situat a la Plaça Independència, just a l'inici del carrer Santa Clara. Un cop més tindrem amb nosaltres als bombers, que faran la marató per relleus amb l'equip de internenció posat, tindrem com a novetat als Miquelets de Girona, que vindràn a donar la sortida i faràn la primera volta caminan, i la col·laboració de Esports Parra, Gonzalez Rellotgers, El Sitrell, Klassmark... us esperem el dia 15 de desembre, a les 9h30'.. recordeu que podeu córrer o simplement caminar, i que hi hauran també dues girocletes per anar obrint camí..

1 comentario:

Unknown dijo...

Mica en mica, a veura si ja pots recuperar el genoll.
Ahir un cacaolat i una coca cola zero, estem per que es donguin de baixa i entregar el "chasis"
Salut