domingo, 22 de diciembre de 2013

RUN RUN a Cornellà..

 Amb en Josep Antoni, en Carles de El Sitrell i en Joan, abans de la sortida...
Aquest matí s'ha disputat a Cornellà del Terri una nova edició de la Marxa Run run... 10kms per camins de bosc, molt agradables i amb una temperatura molt bona. Tot i que encara tinc alguna molestia al genoll, segueixo corrent, a un ritme tranquil, sense forçar, i sobretot disfrutant de cada pas donat... No havia fet mai aquesta marxa, i la veritat és que m'ha agradat molt, lluny de les cada cop més numeroses curses de muntanya, on cada cop es busquen recorreguts més complicats i més agressius per les articulacions i musculatures, i perquè no dir-ho, també més perilloses per la integritat física, aquesta, amb el seu grau de duressa degut a les pujades i baixades, es podia fer en la seva totalitat corrent, i envoltat de natura en tot moment.
Al finalitzar, al costat d'en Carles, un bon entrepà de botifarra amb beguda per recuperar forces.. També ha soposat, entre tot tipus de disciplines (curses, marxes, triatlons, ets..) la meva competició nº 899..... aixó vol dir, que si tot va bé.. dijous que ve, dia de Sant Esteve, faré a Riudellots la 900....haurem de celebrar-ho amb cava...
BONES FESTES A TOTS...
Amb la Montse i en Carles....

2 comentarios:

Unknown dijo...

No coneixia aquesta cursa, avui també a Bescanó una de 14 km, serà per curses!Però ultimament prefereixo entrenar, menys "estres"
Salut

yanmaneee dijo...

yeezy 500
supreme hoodie
yeezy boost 350
air max 270
off white hoodie
jordan shoes
birkin bag
golden gooses
christian louboutin outlet
michael kors handbags