jueves, 26 de diciembre de 2013

900... Sant Silvestre Riudellots

 Millor companyia impossible...
Tot i no ser el dia 31, avui s'ha disputat la Sant Silvestre de Riudellots, que arribava a la seva 15a edició.. i és que amb tanta competencia, s'ha fet difícil fer-les totes el últim dia del any.. Aixó si, les autentiques son les que es disputen el dia 31.. però qualsevol cursa aquestes dates és benvinguda, i aquesta ja és tradicional el dia de Sant Esteve. Una bona excusa per parlar en aquestes dates nadalenques amb els amics, cremar torrons i els menjars d'aquests dies.. i fer forat de nou.
Rodejat de molts amics abans de la sortida, he corregut els 7kms tranquil·lament, al costat de la Cati, la Gemma, en Carles, i els ultims 700 metres amb la Nadeia, que ha sortit primer caminant amb la colla del club, i ens ha esperat per entrar.
I entrant tots 5 junts, he tingut la sort de ser el corredor 500 en creuar la meta d'arribada, el que m'ha soposat un obsequi per part dels organitzadors...
Com diu el títol...  aquesta ha estat la meva cursa/marxa/triatló/i altres nº900... compartida amb molts amics... el proper objectiu, arribar algun dia a les 1.000..
Mentres, us desitjo que seguiu tenint unes bones festes nadalenques...
 Amb en Pep Borrell
 L'Eva Fontecha
 En David Ros
La Nadeia esperant que arribessim...

3 comentarios:

Unknown dijo...

Espero compartir la teva 1000 amb tu.
Salut.

Unknown dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Ironxevi dijo...

i després de compartir-la..un bon dinar amb bona companyia, el més important de tot...
Salut famili