domingo, 7 de abril de 2013

 Amb la Nadeia abans de la sortida..
Aquest cap de setmana s'ha disputat el Duatló popular de Porqueres, en la modalitat individual, per equips de 2 o de 3. I cap allà vam anar amb la Nadeia. Com la Nadeia esta plena recuperació del genoll, corrent ja distàncies de entre 2 ó 3 kms, i els 7 inicials més els 3,5 finals eren massa, ella feia la BTT. Lo de popular és un dir, doncs a diferència del traitló per relleus que ortganitzen a l'estiu a Banyoles, aquí els circuits eren durissims, empitjorats més per les pluges caigudes, i el nivell, altissim, amb participants de primer ordre.
Les primeres dues voltes corrent, en un circuit trencacames, amb pujades i baixades, trams on el fant no deixava pujar (amb relliscada i caiguda inclosa), el finalitzava en 30'17", i li donava el relleu a la Nadeia, amb la premisa de que no es fes mal. La BTT, per ella, va ser massa, amb molts trams que va fer caminant, i al finalitzar la primera de les dues voltes (en total eren 15kms), em cedia amablement la bicicleta i em "deixava" fer la segona volta. Realment, per ella era un circuit dur, com ho va ser per molts participants. Al finalitzar, volia fer ella els darrers 3,5kms, però hagues estat un perill per el seu genoll. Seguia jo corrent i li deia que m'esperes cap al final del circuit, per arribar junts...
I ho vam fer, que millor que compartir el duatló amb ella, veure-la feliç amb un dorsal 7 mesos després de la lesió, i menjar després plegats la butifarra que ens donava la organtizació. Ara ja te en ment el triatló de Banyoles, en categoria sprint (també hi ha olimpic), que es disputarà el proper 4 de maig a Banyoles. Allà la veurem corrent el triatló amb el seu somriure.
Empúries: recordant Filípides..,.
Ja esta el llibre a la impremta... i les presentacions definides, el proper divendres dia 19, a Esports Parra, a partir de les 7 de la tarda signatura de llibres i a les 8 del vespre presentació. I el cap de setmana d'Esmúries, el dissabte 27 signatura de llibres a partir de les 5 de la tarda, i presentació a les 6 de la tarda. Aquesta propera setmana us fare un petit avançament editorial, amb un tall del pròleg.... (el llibre el vendré jo directament).
 
 Imatge maca pressa per la Laura.
 Feina feta!!!
Tot i estar borrosa.. aquesta és la nostra arribada... contents i feliços

3 comentarios:

tri-famili dijo...

Felicitats família, compatir junts no te preu, espero que el genoll de la Nadéia vagui recuperant.
El divendres a les 7 a can Parra!!!
SALUT

Anónimo dijo...

I like [url=http://www.nikeshop.ca/]Nike[/url] and http://www.nikeshop.ca/6mrqalfe

Anónimo dijo...

Qui no tingui llibre no és ningú...!!! ji,ji,ji,
Quim
reserve'm un, que no s'esgoti i tinguis que fer una segona edició.
Quim