sábado, 16 de febrero de 2013

Tecnologia punta....



El proper diumenge es celebra la 1ª edició d'una marató que es pot acabar convertint en una gran prova, la Marató de les Vies Verdes, o com ja es coneix, la MVV. Organitzada per la gent de Diversport, i amb suport institucional, la prova unirà les poblacions de Girona i Sant Feliu de Guixols. Paral·lelament, es disputarà una mitja marató amb sortida a Llagostera.
La marató ens servirà a en Dani, en Llorenç i a mi, tots tres  la correrem, per recordar la segona part del repte que varem fer a la tardor del 2010, quan varem recórrer la via verda des de Olot a S'Agaró, en Llorenç i jo corrent, i en Dani al nostre costat amb la bicicleta. El segon dia varem fer el tram des de Girona fins la costa.
En quant a la tecnologia punta... doncs bé, els organitzador disposaràn d'uns geolocalitzadors que portaràn uns 10 maratonians, i que serviràn per saber en cada moment on es troven cada un d'ells, mitjançant una pantalla que hi haurà a la zona d'arribada. També serà possible seguir-ho per internet. Bé, un d'aquests geolocalitzadors m'ha tocat portar-lo a mi, que en tot moment estaré "controlat". Espero que si em perdo, ningú apagi el controlador per no trobar-me....
I avui dissabte ha sortit al Punt Diari un article d'opinió que des de Càrites en van demanar, sobre l'Atletisme i la Solidaritat. El motiu és que tant la tradicional Pujada als Àngels que es celebra el 17 de març, com la cursa de més recenta creació, la dels Bombers de Girona (24 de març), col·laboraràn aquest any amb aquesta entitat que tant fa per la gent necessitada. Un aplaudiment per totes dues. Us deixo més avall l'escrit aparegut al diari, en principi l'havia fet més extens.. però el vaig haver de retallar fins la mitad per raons d'espai.







4 comentarios:

tri-famili dijo...

Bons records tinc del repta Olot-Sant Feliu,diumenge toca el segon tram fem la marato.
La tecnologia qui la porta, Metodo3?
ara que esta de moda controlar a la gent...
Bona cronica sobre l'atletisma i la solaritat.

Joan dijo...

Cracks ens veiem diumenge a la Marató Vies Verdes. Crec que pot ser una bona manera de començar una nova temporada maratoniana i al costat de casa.

Ironxevi dijo...

I tant que si Joan, que millor que començar al costat de casa.. (10' caminant fins la sortida, yupiiii...)

Joan dijo...

Home al costat de casa vull dir que només hauré d'anar fins a St Feliu. Una mica menys d'una horeta.
La que si que realment és practicament a casa és la teva marató num 75.
A descansar per diumenge.