lunes, 19 de noviembre de 2012

Marató per la Marató de TV3 (16-12-2012)

 Foto final de la 1ª Marató per la Marató de TV3, celebrada el 2007
Molt ha plogut des de que aquest projecte solidari que és la Marató per la Marató de TV3 va veure la llum el 17 de desembre del 2007. Aquell primer any la varem córrer en un circuit al Parc Central, on varem donar una mica més de 42 voltes, per veure el naixement d'aquesta fantàstica prova que poc a poc ha anat agafant el seu lloc entre els atletes gironins.
Des de la primera edició hi ha hagut gent que ha estat sempre fidel, els companys del club que sempre han vingut a primera hora a muntar, i un cop finalitzat, han desmuntat tot de nou, i entremig han tingut temps de caminar, córrer una estona, o més recentment, acompanyar-nos amb les Girocletes. També amics que han participat cada any, com en Llorenç que no s'ha perdut cap edició, a part d'estar sempre també a l'hora de preparar-ho, la Tri Famili, que amb el seu suport sempre ens ha ajudat a tirar endavant. Com no, la Marti i la Laura, del Servei d'Esports de l'Ajuntament, que tanbé han cregut des el primer dia en el projecte, i han fet les gestions pertinents per tirar cada edició endavant. Hem tingut sempre a la Policia Municipal, controlant les zones problemàtiques en el nou circuit més centric, els últims 2 anys, hem tingut al costat el cos de bombers, que fen relleus amb tot l'equip d'intervenció a sobre, han estat corrent amb nosaltres, i molts més amics, que si els intentes mencionar a tots, m'en deixaria algun, cosa que no voldria, a ells els menciono en general.
I a tots els que han vingut a córrer, o caminar en alguna de les edicions, i han fet la seva petita donació per el programa La Marató de TV3.
Aquest proper 16 de desembre celebrarem la 6ª edició, i esperem veure de nou a tots els companys i amics amb nosaltres. Aquest any no tindrem la sortida en directe per TV3, segurament això voldrà dir que no tindrem tot l'enrenou que això suposa... politics, prensa, autoritats... però és igual, per què de nou us tindrem a vosaltres, el veritable motor d'aquest cursa solidària.
I donar per endavant les gràcies als nostres col·laboradors: Esports Parra, Gonzales Rellotgers, El Sitrell, i espere'm que s'afegeixi algun altre, sempre serà benvingut.
 
Diari de Girona 18-12-2007
 
  Punt Diari
 2007, sempre amb bona companyia.
 2010
2011

4 comentarios:

Joan dijo...

Moltes felicitats Xavi i companyia per la vostra acció solidaria.
Si a més de ser solidari per una bona causa es pot fer una marató i passar una gran estona millor que millor.

tri-famili dijo...

A PER LA MARATO!!!
I DESPRÉS A DINAR TOTS JUNTS?
SALUT

Ironxevi dijo...

I tant Dani.... a dinar (i de pas arrasar, je,je... ) al wok :)

Trapatroles dijo...

Felicitats Xevi per la solidaritat. Un abraç