domingo, 25 de noviembre de 2012

6a Cursa Popular de Banyoles

Avui diumenge s'ha disputat la 6a edició d'aquesta cursa que trancórrer en el magnific indret que és l'Estany de Banyoles. Amb sortida i arribada al pavelló de la Draga, els primers quilòmetres travessen carrers de Banyoles, abans de dirigir-nos cap a l'Estany.
Just abans d'arribar a Porqueres, el recorregut ens porta per camins i carreteres secundàries, fins a la zona de Can Morgat, on després de creuar la carretera, tornem als camins que envolten l'Estany, fins arribar de nou a la zona de la Draga.
Una cursa molt ràpida, de 8,8kms, amb molt poc desnivell, on el ritme de tots els participants ha estat altíssim. En finalitzat, un bon esmorçar per tots els participants, i un temps final de 37'59".
I dintre de 3 setmanes, recordeu que tenim la 6ª Marató per la Marató de TV3. 42,2kms solidaris, on amb en Llorenç correrem la marató sencera, i algun altre valent que s'afegeixi. Podeu venir a córrer o caminar tantes voltes com volgueu, i fer el vostre donatiu per al programa, dedicat aquesta any al Càncer.
De moment no us puc penjar cap foto, google em diu que tinc la meva capacitat de magatzem ple, i no em deixa fer-ho....
 

No hay comentarios: