domingo, 22 de abril de 2012

Marxa del Baix Fluvià- Sant Pere Pescador

Aquest matí ens hem desplaçat fins a Sant Pere Pescador, on es feia una nova edició de la Marxa del Baix Fluvià. Amb un recorregut molt maco, travessant camps de pomers, part del aiguamolls de l'Empordà, i acostant-se fins al mar, el recorregut es pot dir que és pràcticament planer, doncs a la zona no hi ha grans desnivells. El que no ens ha acompanyat gaire és la meteorologia, que de tant en tant ens deixavà anar algun ruixat d'aigua.
Al finalitzar, un bon esmorçar amb botifarra i xai, acompanyat de vi amb cocacola... o sigui, un bon calimotxo, per recuperar energies. Tot això, junt a una peça de ceràmica, que podies triar entre varis tipus diferents, per utilitzar a la cuina, per el modic preu de 5 euros... moltes marxes populars haurien de prendre nota, que no cal cobrar preus desorbitants per donar un bon servei.
Després de fer un café amb llet, ens hem dirigit cap a la casa rural d'un company, el Mas del Joncar, per preparar una bona paella i fer un bon dinar tots plegats, abans de tornar cap a Girona.
I d'aqui una setmana, el proper diumenge, la Marató d'Empuries, que arriba a la seva 10a edició, amb l'objectiu de finalitzar i tenir la medalla nº10 de la meva col.lecció Empuriana,  i afegir-la a la foto de més abaix, on hi ha les anteriors. Aquest any no aniré vestit de romà, sino d'atleta, per córrer la meva marató nº69, però és molt probable que la propera, la que cambiarà el digit de la desena, la 70, si que la corri de romà, però aquesta és una historia que deixo per més endavant....

 La foto de rigor, i a començar...
 Caminant al principi, i trotant després, hem anat fent camí...

 Una magnífica paella feta per la Carme, la dona d'en Xicu, per recuperar energies...
 Ben tips després de un bon dinar..
9 de 9.....

3 comentarios:

tri-famili dijo...

Ei!!! quins bons records que tinc de aquesta marxa, tant com acompanyar el meu pare quan treballava a la cobega i serviem cocacolas a la arribada, i també quan pasava temporades llarges a l´Escala i participava a la marxa.
Nosaltres avui amb la conya em cambiat de menu:PATATES D'OLOT I ENTRECOTS (que no falti de res com un casament) jajajajaja
SALUT I QUE VAGI BÉ LA MARATO DE L'ESCALA

Luigi dijo...

Caram, quin goig fan tantes medalles!

Ens veiem el diumenge

Anónimo dijo...

curry shoes
yeezy gap hoodie
jordan 13
cheap jordans
supreme new york
hermes outlet
chrome hearts
off white
hermes outlet
fear of god