domingo, 15 de abril de 2012

15 Cursa Esports Parra

 Amb companys del club i el globo de 50' lligat a la cintura.
Aquest matí s'ha fet a Girona la 15a edició de la Cursa 10kms de Girona Esports Parra, organitzada per l'Antonio Parra, la seva dona, la Joana, i tot l'equip de la botiga. Com cada any, des de l'Atletisme Girona hem col.laborat tant cobrint tots els voluntaris que feien falta durant el recorregut, com en altres aspectes de ka organització. A nivell personal, aquest any he fet de llebre de sub 50' després que m'ho demanessin els amics de Esports Parra. A primera hora, ha tocat muntar els arcs d'arribada i sortida, i donar els pitralls als casi 70 atletes del Girona que havia apuntat a la cursa, fins mitja hora abans de la sortida, que m'ha tocat preparar-me per córrer. Lligar-me el globus a la cintura, unes quantes fotos amb els amics, i cap a la sortida.
Al fer de llebre, m'he col.locat just davant de l'arc de sortida, per poder començar de bon principi amb el ritme que havia de marcar, a 5' el kilometre.
Així han anat pasant els diferents kilómetres, amb en Dani Herrera al costat, al ritme clavat al que havia d'anar (el km. 5 l'hem passat en 24'55" segons el previst). Al final, arribada de nou al Carrer Migdia, amb un temps final de 49'45", i amb la satisfacció de la feina ben feta.
El pas següent ha sigut cambiar-me depresa, doncs tocava anar a la entrega de copes com a president del club, amb la gran alegria d'haber donat copa, primer a les nenes del club, que han quedat segones per equips femenins, i després a la meva filla, la Nadeia, que ha quedat segona de la seva categoria. Una gran alegria per partida doble.
Ara ja s'acosta el gran objectiu, la Marató d'Empuries, d'aqui dos setmanes, el 29 d'abril, que soposarà la meva marató nº69. Després de 8 setmanes de entrenament, puc dir que les cames s'han recuperat bé de la lesió, i he recuperat el fons, tot i que el que realment ha costat ha sigut recuperar ritmes ràpids de cursa. Però l'objectiu és fer 3h30', un temps que en principi ha de ser factible si no hi ha cap contratemps, i amb barqueta ja muntada a traves de corredors.cat per portar el ritme a qui vulgui fer aquest temps.
 Amb en Dani Herrera, en Dani Juncà i en Carlos Alonso.. repetint la foto que ens vam fer el dia de la Pujada als Angels
 Una bona colla...
 Tot apunt per la sortida, que bé es veu des de davant...
 Les meves princeses després de finalitzar la cursa en poc més de 56'
 Amb les nenes del club, segones per equips!!!
I amb la meva petitona, segona de la seva categoria.

4 comentarios:

tri-famili dijo...

Bona matinal, felicitar a la Nadeia que ens jubilara a tots.
FELICITA TAMBÉ A L'ORGANITZACIO DE LA MEVA PART, X MOLTS ANYS!!!!!
SALUT

tri-famili dijo...

Bona matinal, felicitar a la Nadeia que ens jubilara a tots.
FELICITA TAMBÉ A L'ORGANITZACIO DE LA MEVA PART, X MOLTS ANYS!!!!!
SALUT

Joan dijo...

Felicitats per la organització.
Gran idea els globus.
A preparar Empúries que per mi serà si tot va bé la meva novena marató.

Ironxevi dijo...

Joan, ens veiem a Empuries!!!!