jueves, 5 de abril de 2012

10 mesos sense marató...

10 mesos sense córrer una marató... crec que feia anys que no estava tant de temps sense fer-ho. L'última que vaig córrer va ser la Santa Claus Marathon, a la població finlandesa de Rovaniemi, a la terra dels lapons, en una experiencia inoblidable que vaig compartir amb en Llorenç. Aquella va ser la nº68, llavors havia de venir Castelló, la de Girona i la de Barcelona... però al lesionar-me a mitjans de novembre, no va poder ser. Ara si, si tot va bé, d'aqui 3 setmanes caurà per fí, la nº69, aqui, al costat casi, casi, de casa , en la marató que més m'agrada de totes, conjuntament a la que organitzem a Girona per la Marató de TV3... m'estic referint a la d'Empuries, que aquest any arriba a la seva desena edició, i que per sort les he pogut disputar totes.
L'objectiu serà simplement finalitzar, voltar les 3h30', a un ritme de 5minuts el kilómetre, que crec que es pot assolir. Des de la lesió, el que més costa es recuperar els ritmes ràpids... però al meu ritme, es cobriràn els 42,2kms... i amb el pitrall nº69 ja reservat per la organització.





1 comentario:

Joan dijo...

Molts ànims de cara al teu retorn.
Tot i ser un novatillo se perfectament que el que més ens trenca el ritme tant físic com mental son les punyeteres lesions.
Jo a Empúries serà tot just la meva novena marató.
Salut i kms.