miércoles, 9 de noviembre de 2011

MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3- 2011

 Com cada any per aquestes dates, i aquest ja serà el 5è, estem preparant amb tota la ilusió del mon una nova edició de la Marató per la Marató de TV3, dedicada aquest any a la Regeneració i Transplantament d'Òrgans i Teixits. Recordeu, correrem la distància sencera de una marató (42,195km),  uns quants companys, donant voltes a un circuit de 1.122 metres, entre els carrers Santa Clara, C/ Nou, Avinguda Jaume I, i Plaça Independencia. En total, 37 voltes més 681 metres inicials.
Podeu venir qa córrer una estona amb nosaltres, o simplement a caminar, fent una volta, o dos, o tres... o totes les que vulgueu, i fer el vostre donatiu per la Marató de TV3, que aquest any arriba a les 20 edicions. Us iré informant aquestes properes setmanes. Tenim 3 establiments col.laboradors, i hi haurà un sorteig gentilesa de Gonzalez Rellotgers. Si algú més vol participar de la festa, serà benvingut.
 COL.LABOREN:


 ORGANITZEN:

3 comentarios:

tri-famili dijo...

Com cada any serà un dia especial i genial. ALLA SEREM

SALUT

Mandie dijo...

Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back and we'll talk about it.

Thanks!

Mandie Hayes
mandie.hayes10@gmail.com

yanmaneee dijo...

moncler
nike react
nike air max 97
longchamp bags
hermes handbags
fila shoes
nike lebron 16
supreme new york
moncler jackets
cheap jordans