lunes, 1 de agosto de 2011

TRIATLÓ POPULAR DE BANYOLES


Triatleta de nou per un dia... així em vaig sentir dissabte. Aprofitant que la meva filla volia fer el debut oficial en un triatló (ja havia fer fa uns anys el de Salitja), vaig decidir apuntar-me per fer-li costat. La prova estava inclosa dins un cap de setmana 100% triatletic a Banyoles, coincidint amb la prova Premiun European Cup, que es feia el diumenge. En total, 5 triatlons, dissabte el popular supersprint, un sprint classificatori per grups d'edat classificatori per el campionat d'Espanya, i un olimpic elit també clasificatori. El programa per diumenge incloia les proves femenina i masculina de la Premiun european cup.
Les distàncies curtes del triatló popular, 400 metres de natació, 9km de ciclisme i 2,5 de cursa a peu em van animar a tornar a fer un triatló després d'un any sense tocar la bici. Una setmana abans va tocar inflar les rodes, sortir a rodar un dia 14 kilometres, 3 sesions de 30' amb la BTT, i cap a Banyoles a disfrutar. Tot i la pluja que va caure una hora abans, i que va posar en perill sobretot el tram de natació per la tormenta, finalment el temps ens va respectar, i prop de 400 triatletes, en 3 tandes, molts d'ells debutatns, van prendre la sortida. Natació a l'Estany, una llarga transició per agafar la bici dins el camp de futbol, una volta a tot el perimetre amb un petit tram de pujada i baixada a la carretera de Olot, i després de una nova transició, un tram d'anada i tornada fins a Porqueres per completar el triatló. La gran alegria va ser veure a la meva filla, quan jo arribava a meta, que ja sortia a córrer contenta i fresca com una rosa, amb la gran sort de que sense adonar-se, mentres la Cati em tirava la foto d'arribada, es va creuar la Nadeia que iniciava el segment de cursa... una probabilitat remota que va succeir i ha quedar reflexada per sempre. Els temps final, van ser 52'18" per la meva filla i 39'13" per mi.
Diumenge en va disputar la prova dels profesionals, amb una gran victoria del triatleta gallec Javier Gomez Noya, doble campió del món de Triatló.
Banyoles engalanada per el cap de setmana triatletic

Reconeixement del circuit ciclista
 La filla del Triatló Castellfollit, i el pare del C. Natació Banyoles... rivalitat garantitzada

Amb la Laura, voluntaria al triatló
 Amb la Jackeline i la Nadeia
Amb la Blanca Marquez
 El meu cosí banyolí, en Josep Avellana
 La Nadeia sortint de la natació, camí dels boxes
I aqui, ja pujada a la bicicleta...


 Arribant a meta.. triatleta de nou!!!
 La foto perfecte... la Cati em feia la foto a mi, sense saber que en aquell moment venia la Nadeia per darreda començant el tram de cursa a peu.. una probabilitat entre un milió de captar aquest moment...
La noia feliç i contenta finalitzant el triatló
 El pelotó dels profesionals
Javier Gomez Noya, doble campió del món, camí de la victoria
MARXA A SANT MAURICI
I per finalitzar el cap de setmana, va tocar doblar. Diumenge es va celebrar la 19na edició d'aquesta marxa a Caldes de Malavella, amb 8,1km de recorregut, els primers 4 de pujada fins la ermita de Sant Maurici, una mica de planer, i baixada cap a Caldes. Com sempre ens vam reunir molts companys del Atletisme Girona, i molts que no son del club, i en finalitzar, com és tipic de cada any,un bon bany a la piscina municipal.

 Abans de la sortida de la marxa
El tipic bany final

2 comentarios:

tri-famili dijo...

Triatleta de nou?
tu mai deixeras de ser un TRIATLETA!!!
En Satur a posat mes sorra a Sant Maurici?
SALUT

Ironxevi dijo...

Dani,jo crec que durant tot l'any cada dia hi va amb un tractor i en posa una mica.. la Cati i la Nadeia també ho creuen..