domingo, 14 de agosto de 2011

SALITJA: RETORN ALS ORIGENS

 AMB ELS AMICS ABANS DE LA SORTIDA
Després de 2 anys sense anar-hi, aquest any he tornat a la prova que em va veure neixer com a triatleta, fa 23 temporades, al 1989. Aprofitant que la Nadeia la volia fer, dos setmanes després del triatló popular dd Banyoles, vaig decidir que aquest any tocava tornar-hi. Al final, la noia no la va poder fer degut a una caiguda en una tirolina, amb un petit cop al cap que li ha soposat haber de portar un collarin durant uns dies. Això si, va estar allà per animar.
Com s'ha caracteritzat sempre aquest triatló, ambient totalment popular, amb molts bons moments viscuts durant la tarda i molts de riures. Es van fer dos tandes per als més grans, que constaven de 100 metres de natació a la piscina del poble, un tram ciclista de 5,5kms per els voltants de Salitja, i 2 kilometres de cursa a peu. A continuació es va fer un mini triatló per als més menuts, que d'aquesta forma es poden introduir en aquest emocionant esport.
Al final, entrega de premis per als tres primers de la general, tant de grans com petits, i també per les primeres dones, i un gelat per tothom per refrescsar-se. L'any que ve, si tots estem bé, a tornar-hi per que la Nadeia es pugui treure el disgust de no haber-la fer aquest any.
 A punt per començar
 Iniciant el tram ciclista
 En Bruno arribant a meta, en 2na posició.
 En Llorenç, 3r a la general
 En Sito
 Finisher
 La Jacky finalitzant el triatló
 La raó del collarin, je,je... és broma
 Foto final de familia
Les fotografes- animadores

2 comentarios:

tri-famili dijo...

Felicitats pel teu retorn a la triatlo de Salitja, com em quedat avui, l'any que be, TRI i SOPAR!!!
Nadeia denuncia el teu pare, el "agarron" es clar, cuidat guapa-
SALUT

Anónimo dijo...

kd shoes
supreme outlet
bape hoodie
palm angels t shirt
supreme t shirt