lunes, 11 de julio de 2011

XII SWIMMING CROS CASTELLFOLLIT: FAMILIAR I ENTRANYABLE

 FOTO DE FAMILIA D'ALGUNS DELS ATLETES GIRONINS
Diumenge es va disputar a Castellfollit la 12na edició d'una prova realment entranyable organitzada per l'Isidre Grau i el seu equip del Triatló Castellollit, el Swimming Cros, una prova realment espectacular i diferent, amb un segment de natació, seguir d'un altre de cursa a peu, per a continuació repetir tots 2 segments. Amb proves de promoció, i categories desde els més menuts fins als més grans, variant les distàncies, es tracte sobretot de pasar un matí entre amics, amb un caracter molt familiar i entranyable entre tots els participants.
I com cada any, uns quants gironins ems vam traslladar, amb grans resultats per tots, desde les dues menudes de la colla, la Martina i la Paula, pasant per les categories absolutes i arribant als veterant, o sigui, els que ja tenim una certa edat. Les menudes de la colla van quedar 2na i 3a, en la categoria absoluta, amb tota la armada de jovent de la zona, que puguen molt forts, tant en Dani com en Bruno es van defensar davant aquesta força, i van demostrar que segueixen adalt de tot i lluitant amb les noves generacions. En categoria femenina, triomf de la Txell i 3r lloc per la Nadeia, mentres que en la categoria de veteranes, 2na posició per la Cati i 3ª per la Jacky. En la masculina veterana, vaig obtenir el 3r lloc, en un intens final davant en Sito, que va finalitzar en 4ª posició.
A continuació, es van formar equips per relleus, per finalitzar aquesta matinal, disputant-se 3 tandes per aplegar els més de 30 equips que es van formar. Com sempre, després de la entrega de copes i obsequis per tothom, un gran aperitiu amb pà amb tomaquet, emtobit, patates, olives, coca, begudes i cava. Tot això, gracies al magnific treball de la gent del triatló Castellfollit, que han fet d'aquesta prova una d'aquelles fixes al calendari de tots els que hi anem... fins l'any que bé!!!
 En Bruno
 El gran Dani camí de la piscina
 La Nade en plé esforç
 La Cati camí de la segona tanda de natació
 Completant el circuit a peu
 La Jackeline finalitzant la cursa a peu
 Amb l'Isidre Grau, un dels grans alteles que ha donat l'atletisme gironí, i al que coneg desde fa anys i anys...
 La categoria absoluta
 Podi femení absolut
 Els veterant masculins
 Les veteranes femenines al podi
 Foto de familia de tots els participants al Swimming Cros
Donant el relleu

3 comentarios:

Jacky dijo...

Fantàstica i memorable matinal! Gràcies per tot! L'any vinent repetim!

tri-famili dijo...

Lo de gran es pel pes?
Con tu dius un matí entre amics i sobretot disfrutant del dia.
Ara toca un sopa!!!!
SALUT

Ironxevi dijo...

Ja,ja... no, per pes no :) s'ha de ser gran per anar al Ironcat, patir el vent i tornar l'any següent.
Us truco per el sopar,em sambla una idea genial