lunes, 9 de mayo de 2011

TEMPS DE FLORS

 Arriba el mes de  maig, i com cada any, Girona s'engalana per celebrar "Temps de Flors". Patis, places, carrers, cases... s'emplenen de flors i colors per celebrar la exposició, que aquest any arriba a la seva 56a edició. Els carrers s'emplenen de gom a gom de gironins i de molts turistes que aprofiten aquests dies per visitar la nostre ciudat. Per als que no ho podeu gaudir, aqui teniu una petita mostra, molt petita en comparació amb tot el que es pot visitar per que us ho podeu imaginar, i si sou de fora i podeu aprofitar un dia per d'aquesta setmana per visitar Girona, no dubteu a fer-ho, us agradarà la ciutat i tot el que trovareu, i sereu benvinguts. Espero que us agradi...



MITJA MARATÓ I CURSA POPULAR CIUTAT DE GIRONA
El mes de maig també soposa a nivell atletic la disputa de la mitja marató de la ciutat i de la cursa popular ciutat de Girona. Així mateix, desde fa uns anys també es realitzen les minicurses, destinades als més petits, amb l'ànim de fomentar l'esport entre els menuts. Enguany la mitja arribava a la 17a edició, mentres la cursa popular, de 9,3kms, arribava a la seva 15a edició.
Com sempre, molt d'ambient i la col.laboració del Atletisme Girona, a nivell organitzatiu però sobretot en l'apartat de voluntaris per cobrir els llocs de control. Sempre és un plaer poder córrer per els carrers de la teva ciutat, tancats al transit per el pas dels atletes. Un any més, primer a repartir els pitralls als companys del club, a continuació a córrer, aquest any la popular,  molt ben acompanyat, i a continuació, canvi ràpid de roba per anar al repartiment de premis dels primers classificats. Us deixo unes imatges d'aquesta gran matinal del diumenge, en que el temps va ser fenomenal per córrers, amb una temperatura benigne per practicar esport i el cel cobert, avans de que al migdia aparegues un sol radiant que va fer elevar el termometre. 






1 comentario:

Èric Pairet Artau dijo...

La penúltima foto, la millor!! Els amos i senyors de tot Girona i Banyoles...

Una més al sac Xavi, a seguir sumant!
Una abraçada i fins la pròxima!
* Èric.