lunes, 16 de mayo de 2011

ESPORTS PARRA: 25 ANYS DE RUNNING


 L'ANTONIO PARRA, AL INTERIOR DE LA BOTIGA DEL CARRER MIGDIA
Si parlem de una botiga especialitzada en running a Girona, ens haurem de referir evidentment a Esports Parra. La cadena de botigues, amb l'Antonio Parra i la Joana al davant, secundats per els seus fills, fa 25 anys que van obrir la botiga. Desde l'inici una de les apostes fortes va ser el mon del running, junt al futbol. A la botiga del Carrer Migdia s'han pogut trovar sempre sabatilles i textil per córrer, de les principals marques del mercat.
Hi podem trovar marques molt conegudes, com Nike, Asics, Adidas, New Balance, Mizuno, així com d'altres que s'han anat incorporant al llarg dels anys, com poden ser New Balance, Brooks, Diadora, Li Ning, i properament també Saucony y Salomon. També hi trovem accesoris per córrer, com poden ser els pulsometres, gps, rellotges o reproductors de música dissenyats exclusivament per practicar l'atletisme.
Una altra de les apostes fortes que fan fer l'Antonio i la Joana, va ser la creació de una cursa popular, els 10kms. de Girona- Esports Parra, que el proper any arribarà a la seva 15na edició, i que presentarà algunes novetats, una cursa que ha esdevingut sempre un exit de participació popular per la gent de Girona, i que en algunes edicions, sota el patrocini de marques esportives, ha tingut la participació de grans atletes estatals.
Recentment han obert una nova botiga, dedicada en exclusiva al futbol, al mateix carrer Migdia, lo que ha permés que en l'antiga s'hagui pogut ampliar l'espai dedicat al running. I com sempre, rebereu un tracte personalitzat quan aneu a comprar, amb un assesorament tecnic per part dels treballadors de la botiga
IMATGES DE L'INTERIOR DE LA BOTIGA SITUADA AL CARRER MIGDIA Nº1 DE GIRONA



L'ANTONIO A LA FAÇANA DE LA BOTIGA, DAVANT UN APARADOR DEDICAT AL RUNNING