lunes, 4 de abril de 2011

CURSA ESPORTS PARRA

Una petita part dels més de 70 atletes del Atletisme Girona
 Aquest diumenge s'ha disputat a Girona la 14 edició de la Cursa de 10km. Esports Parra, organitzada per l'equip de l'Antonio Parra i la Joana, i amb la col.laboració, com cada any, de la gent del club. De nou, la cursa ha sigut un gran éxit a nivell participatiu, destacant per el seu caire cada cop més popular, sense buscar atletes de nivell, però si que la gent de Girona, i els que no ho son però venen a la nostre ciutat, disfrutins dels seus carrers més emblematics.
Com cada any, agrair als companys del club que ens venen a ajudar, sigui per muntar, o per fer de voluntaris... i una crida a les incorporacions dels ultims anys, cada cursa tenim els mateixos voluntaris, arribarà un dia en que no podràn fer-ho, i els que venen darreda, no en volen saber res, només volen córrer... això significarà que sense voluntaris nous, les curses a Girona corren el perill de perdre's.... Agrair la gran feina que fa en Xicu organitzant i trucant als voluntaris, ajudant com sempre per el inigualable Manel, que l'acompanya a distribuir tots els petos, entrepans i demés als voluntaris, i a en Llorenç, amb qui sempre podem comptar desde cap hora fins que s'acabi la feina.
Per la meva part, dir que vaig estar muntant al costat dels companys, repartint pitralls, canviar-me de roba, sortir a córrer, desde darreda, lo que em va donar la posibilitat de fer un bon reportatge fotografic a mida que anava avançant kilometres, i camviar-me de nou per anar al podi a repartir copes. I finalment, donar un cop de mà per recollir-ho tot.
I la propera cursa que faci... serà la que farà 800 !!!! entre tot tipus de competicions (marxes, curses, mitges, maratons, triatlons, travesses... ) a celebrar-ho :)  Aqui us deixo unes fotos de la cursa d'ahir.
 Amb en Xavi Guillen i en Llorenç
 Segons avans de la sortida...






I en honor als voluntaris, sense els quals no es podrien fer les curses, aquesta foto feta en directa al Pibe. Gracies a tots