lunes, 20 de julio de 2009

LA JUBILACIÓ D'EN TIÀ I EN XICU

UN CULÉ (TIÀ) I UN PERIQUITO (XICU), SEGUIDORS DEL GIRONA, AMICS I AFICIONATS AL ATLETISME... FELICITATS
Aquest cap de setmana ha tocat festa grosa, la celebració de la jubilació dels dos amics i companys del club, en Tià i en Xicu. En Tià ja amb els 60 fets a principis de juliol, i en Xicu que els farà a mitjans de setembre.
I per celebrar-ho cap a la casa de colonies de Sant Marti de Llemena. Dissabte a la tarda nit, tocava la festa amb els amics del club, en total vam ser 19 a sopar i a fer la festa. Al menu: amanides, gambes al whisky, carn a la brasa, i tot tipus de pastisos i gelats de postre, tot regat amb vi i cava Anna de Perelada.
Després de bufar les espelmes dels 60 anys, va tocar sessió de karaoke amb la play station, on els galls i desafinaments van ser la nota més comuna de la nit, amb alguna excepció. Endefinitiva, diversió total. La nit va avabar amb música i ball dintre la casa, degut a que la nit habia refrescat força per fer-ho a fora al patí. A continuació, cap a les lliteres, on en Tià ens va fer riure una bona estona recitant les seves poesies.
I per el diumenge, a part de uns quants del club, venia la familia dels 2 homenatjats. De bon matí (de fet a mig matí), un bon esmorçar, i al cap de mitja horeta, a trotar 1 horeta. I a tornar-hi, per diumenge tocava amanides i paella, i com el dia de l'arrossada del club, i sota les ordres del germà d'en Xicu, en Joan, i la seva dona, l'Antonia, els cuiners oficials, els 2 pinxes, en Llorenç i el que escriu, i en Manel vigilant el foc, vam fer la paella.
Prop de 40 a taula, i una bona xefla per no variar. Al final, la entrega de regals per part de la familia i molta alegria durant tot el dinar. Per pair tot això, vam acabar uns quants fent un partidet de voley, al pati, sota un sol que cremava.
Desde aqui,i de part de tots, MOLTES FELICITATS PER TOTS 2, I QUE US APROVI LA VIDA DE JUBILATS (I NO DEIXEU DE SER COM SOU I DE CORRER)
A continuació us deixo unes quantes fotos del cap de setmana i les celebracions


DISSABTE COMENÇANT A PREPARAR LA CARN

TOTS A TAULA PER SOPAR (I FALTA EL FOTOGRAF, O SIGUI, EL QUE ESCRIU)


EN TIÀ I EN XICU BUFANT LES ESPELMES



ELS JUBILATS INICIAN LA SESSIÓ DE KARAOKE


EL DUO BACCARA


EL BALL


LA PAELLA DEL 60 ANIVERSARI


EL GERMÀ D'EN XICU, FENT UN HOMENATGE ALS 2 JUBILATS

4 comentarios:

Trapatroles dijo...

Moltes felicitats i a gaudir de la vida.

Un fort abraç als dos

tri-famili dijo...

felicitats a tots dos, peró sobretot a en Xicu, per fi!!! les feroles de Girona funcionaran ... jajajaja.
TU QUAN TE JUBILES XEVI??
JAJAJAJAJA

Ironxevi dijo...

Gracies Trapatroles.
Ja veus Dani,qui arreglara ara les faroles de Girona.

Anónimo dijo...

Moltes FELICITATS a tots dos, i sobretot a tots volsaltres que feu una gran familia !!!
(Joan Huertas)