martes, 1 de abril de 2008

MARATÓ DE PARIS

Marató de Paris 2004, aproximadament cap al km. 30, amb la Tour Eiffel al fons

Bones, en el moment que escric, 3/4 de 9 del matí, quedan exactament 96 hores per començar (diumenge a 3/4 de 9) la Marató de Paris. 4 anys després tornem, però aquest any amb un grup més gran, entre corredors i acompanyants, al voltant de 45-50 persones, dels que, si no he fallat les contes,22, estan inscrits per correr. Una de les maratons importants del mon, amb 35.000 corredors (i amb les inscripcionts tancades desde novembre), i visitant una ciutat prou interesant per valdre la pena tornar-hi.
El plà de viatge és sortida amb l'avió de transavia (tot i que alguns companys van amb Ryanair) divendres a les 14h20', per arribar a Paris-Orly cap a les 4 de la tarda, d'on agafarem primer el Rer fins a Paris, i a continuació el metro, per dirigir-nos a la Porte de Versailles a buscar el dorsal i visitar la fira -impresionant la fira, comences a veure infos de maratons de tot el mon i en tornes boig, ademes dels grans stands de botigues de running que hi troves-. Després al hotel, a Porte de Clychi, i al vespre tenim prevista la sortida en vaixell per el Sena (amb el bateau mouche).

Per dissabte al matí, a 2/4 de 9, la Curse du Petit Dejeuner, 5kms per anar obrint boca, amb 5.000 participants,i a on participaran alguns dels acompanyants que venen al grup. Més tard, a passejar per Paris, visitant la Tour Eiffel, una estona el museo del Louvre, el Sagrat Cor i la Zona de Montmartre -amb una cerveseta inclosa a la Place du Tertre, al mig dels pintors-, un bon dinar i més visita turística (també s'ha de veure Notre Dame i altres). El sopar potser serà a la Pasta Party, al recinte de l'expo (fa 4 anys hi vam anar i valia la pena).

La Tour Eiffel de nit, foto presa al 2004, la nit avand de la Marató

I diumenge, ales 8h45', la sortida de la Marató, impresionant, desde els Camps Elisis, amb l'Arc del Trionf a la nostra esquena. Tot i ser una marató multitudinaria, el punt feble és l'animació durant la cursa, al pasar-se per 2 boscos (ja posarem nosaltres la animació), un al principi i altre al final, amb un tram interesant, tot a vora del Sena, observant les illes amb Notre Dame, la Tour Eiffel, i pasant per els famosos tunels, inclos el que es va matar Ladi Di. També en els ultims Kms., pasadaper davant Roland Garros, seu del torneig de tenis, i finalment arribada a l'avinguda Foch, una de les que van a parar al Arc del Triomf. I en quant al objectiu per la cursa, acompanyar en Johan, que debuta a la distància, a veure si pot fer sub 3h30'.
P.D.: Dani, aqui tens la foto retro de la setmana pasada, en gran, com vas solicitar


LANZAROTE 1994

7 comentarios:

tri-famili dijo...

Veig que teniu tot ben lligat, esperó que us vagi bé a tots, i que tengueu una bona cursa....
Ostres no em diguis que aquesta foto no sigui maca, a tots que hens agrada aquet món,és posa CACHONDOS, peró no per tu, si no per la foto, ja,ja,ja
RECORDS A LA CARLA BRUNI....

Ironxevi dijo...

El tema de la Carla l'estem acabant de gestionar...
Ja mo imagino, que lo que motiva és el paisatge, realment un lloc per tornar, i nocal que sigui per el IM

carless dijo...

Vagi molt bé a tu i a tots, i a disfrutar-la que es l'únic que ens enportarem d'aquesta vida......

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Teclado e Mouse, I hope you enjoy. The address is http://mouse-e-teclado.blogspot.com. A hug.

Anónimo dijo...

Enhorabona a tots, quina enveja...

nada dijo...

Aquest blog m'ha semblat divertit perquè hi han diverses fotos de diferents llocs.

nada dijo...

Les fotos d'aquest blog són originals ja que cada dia no es veu una marató i adamés crec que el blog és interessanti i que està molt ben fet.