domingo, 2 de diciembre de 2007

MITJA DE MATARÓ 2007

Aquest cop la foto no és de la cursa, sino de l'escalfament amb "carajillos" al bar
Una altra al sac, aquesta cop a Mataró, que ja s'esta convertint en clàsica per el "lot de nadal". Matinalambmolt bona temperatura per correr. Hem sortir en grup amb en Francesc, en Dani, en Llorenç i jo, i hem anat junts fins el 13/14 km, a un bon ritme, per el camí hem arreplegat en Sergi (anims que haviat et recuperaràs i tornaràs a tirar), i en Javi, que ens ha anat fent la goma, ara darrera i ara davant. Al Km 12 ens hem creuat amb en Robert, que venia per darrera preparant la propera temporada. Al 17, junt amb en llorenç, hem agafar l'Olga, i l'hem acompnyat fins a làrribada. Al final unbon temps de 1h27'15".

Lo millor de la cursa, els companys que ens han acompanyat durant molts kilometres, i que al 20 han comentat que donava gust correr amb nosaltres, perque no s'avorrien (i és que no callem), lo "pitjor", que et fan una carregada de regals, que acaves amb els braços com el de Mr. Fantàstico, je, je, però realment dona gust. Felicitats en Dani per fer la seva millor marca d'aquesta marató.

5 comentarios:

Kevin "lotioplanxa" dijo...

I jo que em pensava que per sota de 1:30-1:35' ningú piula. Als que estem rondant els 1:40, és al revés, allò sembla una timba en un bar.

El dia 16 no podré venir a Girona, estic de viatge a Sevilla. Que us vagi molt bé, i fins la propera!

Dani

tri-famili dijo...

es que no calleu mai, mi corren,jo soc testimoni fins el Km 13 i veig que no vareu parar de xerrar, i la bici de la Martina amb acople!!

robert mayoral dijo...

felicitats per la marca, si ja comencem així com acabarem!!! jo vaig plegar poc després de creuar-nos, si et vas fixar al careto que portava......

Anónimo dijo...

Merci pels anims!!!!! sembla que el besó s'està recuperant... però a mi hem queden bastants kilometres

Tr3sk dijo...

Quines Nike anaven soles!!!!i no callaven...de passeig x Mataró!!!

LOS REYES DE LA FIESTAAAAAAAAAA!!!