miércoles, 5 de diciembre de 2007

MARATÓ PER LA MARATÓ TV3








Amb la col.laboració de Tecnicamer



Això s'acosta, i ja estem a pocs més de 10 dies, per al "Gran Repte" del "Parc Jurassic Central", com algú l'anomenat amb molt d'encert. Els motors ja estan a punt, i junt amb la Marti estem lligant els ultims punts per l'esdeveniment. Desde aqui, només donar les gracies anticipades a tots els que han cregut en elprojecte desde el principi, i especialment al Servei d'Esports de Fontajau, amb en Jordi Agustí i la Marti Valverde, que han vist sempre bé la idea i ens han permés tirar-la endavant. A pesar de totes les maratons realitzades, aquesta la considero especial i l'espero amb molta ilusió, esperant que sigui un gran exit, i es demostri un altra cop la solidaritat del mon del esport.

Per un cop al any, un diumenge no correrem per conseguir una marca, o per un regal o un bon esmorçar, sino que ho farem per el gust de correr i demostrar la nostra solidaritat cap a la gent que pateix alguna malaltia. Gracies per endavant a tots, i agrair el suport de Esports Parra, i del concesionari Tecnicamer de Girona, que també colabora amb la Marató, exposant un cotxe al Parc Central i fen una donació. A aquest pas, si la cosa surt bé, haure'm de fer un dossier per l'any vinent i començar a buscar més colaboradors.
AMB LA COL.LABORACIÓ DE ESPORTS PARRA





5 comentarios:

tri-famili dijo...

haura un soteig del cotxe?? ja,ja,ja aixo si que seria un bon reclam!!!

Anónimo dijo...

Veig que això rutlla Xevi !!!!!!!!
Teniu el tema logístic a topeeeee, i pel tema dutxes cap problema, un que escriu per aquí i viu a prop del Parc Central segú que ens oferix la seva jaja

robert mayoral dijo...

segur que despres de fer els 42 kms us sentireu com mai!!! satisfets d'haver fet quelcom més important que el sol fet d'acabar una altra marató!!!
m'alegro que el repte sigui un èxit

tri-famili dijo...

Ja pots comptar amb dues atletes de l'èlit gironina.
La Martina i jo(Gemma) ens enfundarem les bambes i vindrem a fer un parell de voltes.
Caminant, persupuest!!
Ànims valents.

theemees dijo...

redirected here buy replica bags have a peek at this website best replica bags online index Ysl replica