lunes, 10 de diciembre de 2007

MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3

1ª MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3 AMB LA COL.LABORACIÓ DE:















Ja només queda una mica més de 5 dies per el "Gran Repte" al "Parc Jurassic Central". Avui hem acabat de lligar temes sobre el material que necessitem per diumenge, i ja esta tot practicament enllestit. Només queda saber si finalment podem fer una presentació davant de la prensa avans de diumenge, que ens aniria de perles per acabar de promocionar l'esdeveniment.

Desde aquí tornar a donar les gracies a tots els que han cregut en el projecte desde el principi, així com a la gent del Atletisme Girona per el seu recolçament, la gent del Servei d'Esports de l'Ajuntament (amb la Marti i en Jordi al davant), als colaboradors (Esports Parra i Tecnicamer) i gracies per endavant a tots els que ens donareu el vostre recolçament aquest proper diumenge. Recordeu animar a tots aquells que veieu durant aquest dies a que vinguin a fer el seu donatiu per colaborar amb la Marató de TV3, que recordeu que aquest any està dedicada a les malalties Cardiovasculars.

Com veureu a la foto, inclus tindrem 2 dorsals personalitzats per aquest dia, per en Llorenç i en Xevi, per correr tota la marató.

7 comentarios:

robert mayoral dijo...

ja queda poquet!!! sereu el gran centre d'atenció de tota la Marató!!! espero que us puguin seguir molts i moltes corredors/es!

tri-famili dijo...

crec que en el dorsal podies posar el nom vostre, ah, si sortiu per les radios Gironines avise'm!!!

Anónimo dijo...

.commolta sort dissabte, sé que tens molta il.lusió en aquest projecte, endavant !!!

una abraçada

joan marc fons

Ironxevi dijo...

Gracies per els anims a tots, diumenge quan sapigem la recaudació aconseguida, la publicaré deseguida. Tri-famili, gracies per el vostre suport incondicional, el tema del dorsal ja està solucionat, hem posat el nom més enlaire i ampliat. Ens veiem diumenge i molts petons a la Peque.

tri-famili dijo...

Ja pots comptar amb dues atletes de l'èlit gironina.
La Martina i jo(Gemma) ens enfundarem les bambes i vindrem a fer un parell de voltes.
Caminant, persupuest!!
Ànims valents.

Ironxevi dijo...

Molt bé, benvingudes a lafesta, i prepareu tots la càmara perla Martina, que en el futur quan sigui famosa, sempre podrem dir que va debutar un 16 de desembre al Parc Central....

Anónimo dijo...

a bathing ape
off white nike
bape
air jordan
kevin durant shoes
off white
fear of god clothing
jordan
kd shoes
chrome hearts outlet