lunes, 24 de diciembre de 2007

BON NADAL I FELIÇ ANY 2008


Com que aquest cap de setmana ha sigut light i sense curses ( en tot el cap de setmana he corregut 25', amb lo que ja he carregat de nous les piles), només desitjar-vos a tots que passeu unes BONES FESTES DE NADAL i que tingueu una bona sortida i entrada d'any 2008 . De totes formes penseu que en 7 dies que queden d'any, encara queden moltes curses per fer, començant dimecres, dia de Sant Esteve (felicitats per al meu pare) amb la clàssica de Llagostera, 10 kms per pair els torrons i el cava. El proper diumenge dia 30, tenim la Sant Silvestre de Lloret (5km), nova per aquest any, i dilluns dia 31, al matí, la sant Silvestre de Riudellots, amb 6kms i a la tarda la de Girona (5,4km) tot i que aquesta toca "treballar", que per això la vam parir a la criatura, per fer-la creixer, o sigui, que com cada any, a la furgo del ajuntament, tancant cursa i recollint els cons a mida que pasa l'ultim. Sort també per als que van a los Madriles (Sergi, Llorenç i Eva), que tingueu una bona Vallecana, i a veure si us veiem a la Puerta del Sol.

Realment, tot un plaer poder correr aquestes curses tan emblemàtiques com son les Sant Silvestres, siguin on siguin, carregades sempre de bon humor i bon rotllo, una veritable festa per l'atletisme popular.

No m'enrollo més, a principi d'any us faré un resum de lo que ha sigut el 2007, i només desitjar-vos un cop més , un BON NADAL i un PROSPER ANY 2008 carregat de kilometres, curses, felicitat i amor (sobretot d'això).

4 comentarios:

tri-famili dijo...

hens veiem a Lloret, i el 31 a Riudellots i a la tarde la criatura (Sant Silvestre) de Girona que creix a un ritma molt bo, BONES FESTES!!!!!

Tr3sk dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Tr3sk dijo...

Qué se preparé la Obregón!!la veo en la cola del paro!!jajaj
Aquest any el Lorenzo farà les campanades a la Puerta del Sol i desprès de cap al Joyslava de go-go!..No sé si tornarà a Gironaaaaaaaaa!!

robert mayoral dijo...

veig que tindràs una agenda mogudeta fins final d'any...vols dir que sentiràs a tocar les campanades????
BON NADAL i MILLOR ANY NOU!!