martes, 18 de diciembre de 2007

2.146,65 GRACIES (2na PART) LA CURSA

EL MARCADOR DIGITAL DE LA MARATÓ


Bé, ara en fred us relataré com va anar una mica la matinal. A les 8 havia quedat a Fontajau amb la Marti, per agafar la furgo del ajuntament i carregar l'equip de música i altres estris al meu cotxe.... i la Marti dormida fins a 2/4 de 9. Vam arribar al Parc Central a 3/4 de 9, on esperaven els companys del Atletisme Girona (gracies a tots), vam procedir a marcar i posar alguna valla al circuit, montar la carpa, l'arc inflable i les pancartes. Cap a 2/4 de 10 em cambio depresa i corrents, i ens fem tots les fotos de rigor, inclosa la del Diari de Girona, i aproximadament a 3/4 de 10 es don la sortida amb cohet i tot.



En aquell moment som prop de 40 corredors, i deseguida ens posem a un ritme de 5' la volta sobre elprevist, tan sols en un moment fem 3 ó 4 voltes ràpides (a 4'30") però recuperem el ritme. L'amic Rafael (amb marques sub 2h50'), també surt amb nosaltres per fer la Marató, peró cap a la mitad ha de plegar per problemes al estomac GRACIES RAFAEL per haver vingut.



La gent va sortins i entrant, amb lo cual sempre vam anar acompanyats (alguns van arribar a fer entre 25 i 30 voltes). Els kilometres vam pasant, i a pesar de les voltes que portem, gracies a l'acompanyament no es fa pesat, ademes, va apareixer la SUPERFAN, la MARTINA (la filla d'en Dani) que no para d'animar, felicitacions per tu, Martina.



A prop de la volta 30, en Quim, que havia plegat unes voltes avans, està assegut a la boireta, i li demanem una cervesa en got de plastic...següent volta, resulta que no hi ha gots de plastic, i li diguem que cap problem, que a la següent li portem una ampolla d'aigua buida. Total, a la volta 31 ó 32, ja ens veus en Llorenç i a mi, amb una ampolleta d'aigua plena de cervesa, que entrava de "muerte". Ultimes voltes, amb la gent animant i marcant en el marcador les voltes que ens queden, fins que arribem a l'ultima, on afluixem el ritme per entrar amb la gent que havia estat caminant o corrent més a poc a poc. La veritat, gracies a tots la MARATÓ no es va fer gens pesada, podriem haver continuat i tot.



Els números dels temps cada 10 voltes, demostren la regularitat que vam portar: 49'48" (10.099m)+ 50' (20.129m) + 50'13" (30.159)+49'17" (40.189m)+10'05"=3h29'24" (42.195).



De nou GRACIES A TOTS ELS QUE VAREU CORRER, CAMINAR O COLABORAR, i dir que l'any que bé pensem repetir la experiencia. GRACIES TAMBÉ A ESPORTS PARRA ITECNICAMER per la seva colaboració.

3 comentarios:

tri-famili dijo...

DEIXE'M FER NOMES UN PETIT COMENTARI:2146'65 X 42= XEVI I LLORENÇ

Anónimo dijo...

Hablando de teorias matemáticas....
Jo proposo que de cares a l'any que ve "despejem" la X, i segur que elevem al quadrat la xifra de 2146.65 euros

robert mayoral dijo...

clavant el ritme segons lo previst...segur que era tota una festa...